ANA SAYFA > GÜNDEM > Deprem korkutmaya devam ediyor...

Deprem korkutmaya devam ediyor...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Deprem korkutmaya devam ediyor...

Dün saat 18.53.23 de meydana gelen 13,2 km. derinlikte ML 5.1, Mw 5,2 büyüklüğündeki deprem adeta Ege Bölgesini salladı. Bu andan itibaren Akhisar, Gölmarmara ve Saruhanlı merkezli 100'e yakın artçı deprem meydana geldi. Bugün de 4,2 şiddetinde deprem Karşıyaka'da da hissedildi.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Endtitüsü (KRDAE) Bölgesel Deprem Tsunami İzleme ve Değerlendirme Merkezi (BDTİM)  resmi sitesinde önce Merkez üstü Manisa Saruhanlı olarak gösterilen daha sonra da Deynekler Gölmarmara (Manisa) olarak değiştirilen 5,2 büyüklüğündeki deprem Ege Bölgesinin pek çok yerinden hissedildi ve büyük korku yarattı.

Bugün saat 14.04.58'deki 4,2 şiddetindeki deprem de son zamandaki artçıların en büyüğü olarak kayda geçti. Bunun da merkez üstü Manisa Saruhanlı/Lütfiye.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çeşme’de kupalar sahiplerini buldu…
Sonraki Haber Karşıyaka Yönetimi Toplandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?