ANA SAYFA > GÜNDEM > Denizkızı Parkı’nın yakılması örgüt işi mi?

Denizkızı Parkı’nın yakılması örgüt işi mi?

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Denizkızı Parkı’nın yakılması örgüt işi mi?

Geçtiğimiz günlerde kimliği belirsiz kişilerce kundaklanarak kullanılamaz hale getirilen Mavişehir’deki Denizkızı Parkı’nın, Karşıyaka’da yakılan ilk park olmadığı ortaya çıktı.

Denizkızı Parkı’nı kundaklayan şahısları yakalamak adına Emniyet güçlerinin çalışmaları sürerken, olayla ilgili çarpıcı detaylar da ortaya çıkıyor. Karşıyaka’da tüm halkın tepkisini çeken ve vatandaşların “Kentte terör grupları mı var? Çocuklarımız tehlike de mi?” sorularını sormasına yol açan Mavişehir’deki Denizkızı parkının yakılmasının münferit bir olay olmadığı öğrenildi. Son 2 yıl içerisinde Karşıyaka’nın farklı bölgelerinde 4 farklı parkın daha yakıldığı, Denizkızı Parkı’nın yakılan son park olduğu ortaya çıktı.

Karşıyaka’da ilk olarak Zübeyde Hanım Mahallesi’nde bulunan Temizocak parkı kundaklanarak kullanılamaz hale getirildi. Daha sonra yine aynı mahallede bulunan ve adını hayatını kaybeden Karşıyakalı taraftar Özgür Soylu’dan alan park da kundaklanma sonucu zarar gördü. Yalı Mahallesi’nde bulunan Manolya Parkı ve son olarak Cumhuriyet Mahallesi Şantiye Durağı’nda bulunan park da yakılan parklar kervanına katıldı. Belediye yetkileleri halkı telaşa sevk etmemek adına olayları gündeme getirmeden parkların onarımını gerçekleştirdi fakat yakılan Denizkızı parkı, bardağı taşıran son damla oldu. Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, yaşanan son olayın ardından “Bunu yapanlar insan olamaz” diyerek isyan etti.

Üç olayın failleri yakalandı

Karşıyaka’da daha önce yaşanan dört olayın failleri yakalanırken, geçmişte yaşanan bir kundaklamanın ve son olarak yaşanan Denizkızı parkının kundaklanması olayının faillerini arama çalışmaları sürüyor.

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP İzmir'de ilçe sorumluları belirlendi
Sonraki Haber İzmirli öğrenciler cinsiyet eşitliğini öğrenecek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?