ANA SAYFA > SPOR > Deniz F.K. Başkanı Volkan Kebir ailecek sporun içinde...

Deniz F.K. Başkanı Volkan Kebir ailecek sporun içinde...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Deniz F.K. Başkanı Volkan Kebir ailecek sporun içinde...

Karşıyaka'ya futbolcu yetiştirmek isteyen Deniz F.K. Başkanı Volkan Kebir, eşi ve çocuklarıyla futbol maçlarını ve antrenmanları izliyor...

İzmir'in köklü amatör futbol kulüplerinden birisi olan İzmir Deniz Futbol Kulübü'nün son genel kurulunda yönetim kurulu başkanlığına getirilen Becker'in Türkiye Ceo'su  Volkan Kebir ile eşi Burcu  ve çocukları Yağız ile Kerem tam bir futbol fanatiği...
Becker'in Deniz F.K.'ya sponsor olup da yönetimi almasının ardından futbolun içine bu kez ailesiyle birlikte giren, dünyaca ünlü Alman firması Becker'in Türkiye Ceo'su Volkan Kebir, şunları söyledi:
"Futbola uzak değildim. Seyirci olarak izliyordum. Ancak merakım oldukça fazlaydı. Fırsat buldukça da maçlara gidiyordum. Becker'in sosyal sorumluluk projesi olarak Deniz F.K. ile işbirliği yapınca kulübün eski başkanı A. Selçuk Sert'in önerisiyle yönetim kurulu başkanlığına da getirildim. Böylelikle futbolun tamamen içine girdim. Amatör Ligleri öğrenmeye başladım. Kulüp başkanları, yöneticileri, antrenörleriyle tanışıp, onlarla futbol sohbeti yaptım.  Amatör futbolun zorluklarını gördüm. Gerçekten ekonomik, tesis, alt yapı olarak zorluk yaşıyorlar. Deniz F.K. biraz daha şanslı. Gerçekten de sahamızın olması büyük bir şans. Alt yapımız da var. Denizspor ile birlikte hareket ediyoruz. Ancak 2 ayrı kulübüz. 1. Amatör Kümede şampiyonluk yarışındayız ve kazanıp bir üst lige çıkmak en büyük dileğimiz.  Her hafta sonu maçlara gidip, takımımı seyredince bu kez eşimi ve çocuklarımı da götürdüm. Onlar da amatör futbolu sevdiler. Şimdi fırsat buldukça ailecek antrenman, maç diyor ve meşin yuvarlağın peşinden dolaşıp duruyoruz."
Volkan Kebir, yeni yılda Becker olarak sporda sosyal sorumluluk projelerini geliştirme konusunda da yeni alternatiflerin olacağını ancak bunun için zamana ihtiyaclarının bulunduğunu ifade ederek, "ben üstlendiğim her işi son derece ciddi ve sorumluluk bilinciyle yapan bir profesyonel yöneticiyim. Deniz F.K.'da da aynı ciddiyet sürecektir. Hedefimiz büyük olmakla birlikte Karşıyaka'ya futbolcu yetiştirmek de istiyoruz. Bunun için de projeler geliştiriyoruz" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyakalı Ecem zirveye yürüyor
Sonraki Haber Egeli tiyatrocular Karşıyaka’da buluştu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?