ANA SAYFA > SPOR > Demirköprüspor Antrenör Eser ile anlaştı

Demirköprüspor Antrenör Eser ile anlaştı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Demirköprüspor Antrenör Eser ile anlaştı

İzmir 2. Amatör Ligde şampiyonluğa oynayacak kadroyu kurmanın hesaplarını yapan Karşıyaka ekiplerinden Demirköprüspor antrenör olarak Galatasaray'ın eski futbolcularından Alper Eser ile anlaşma yaptı.

Alper Eser, 2019-2020 sezonunu için Karşıyaka Demirköprü takımına imzayı attı.İmza törenine Karşıyaka Demirköprüspor Kulüp Başkanı Ekrem Halim ve Başkan Yardımcısı Ersoy Ergül katıldı. 
Karşıyaka Demirköprü Başkanı Ekrem Halim, “Bu sezon hedeflediğimiz şampiyonluğa ulaşmak için var gücümüz ile mücadele edeceğiz. Ayrıca Alper Hoca’nın transferi hem kendisine hem de takımımıza hayırlı olsun” dedi.
1998 yılında Gönen Belediyespor altyapısında Galatasaray’a gelerek o dönemin ve şu anki teknik adamı Fatih Terim’in de dikkatlerini çeken Alper Eser, A Takıma kadar yükselmiş ve Barcelona ile oynanan maçta sakatlanmıştı. Eser, 6 ay sonra yeniden sahalara döndü ve O dönem Süper Ligde yer alan Vanspor’a imza attı. Daha sonra 1., 2. ve 3. Liglerde 15 sezon Profesyonel futbol oynadı ve daha sonra da antrenör oldu. İzmir 2. Amatör Lig İzmir ekiplerinden Şemiklerspor'un 28 yıllık hayali olan şampiyonluğu getirerek ilk ciddi başarısını kazandı. 1 sezon sonra 3. Lig ekiplerinden Turgutluspor’da Mustafa Yücedağ’ın yardımcılığını yapan Eser, yine Mustafa Yücedağ ile Gaziantepspor’da görev aldı. Geçen sezon Bahçelievler takımını çalıştırdı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Çocuk Korosu yılbaşını erken kutladı
Sonraki Haber Karşıyaka, Niğde Anadolu'ya yenildi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?