ANA SAYFA > İZMİR > Delican:''Ak Parti'nin 14’üncü yıldönümünü kutlu olsun''

Delican:''Ak Parti'nin 14’üncü yıldönümünü kutlu olsun''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Delican:''Ak Parti'nin 14’üncü yıldönümünü kutlu olsun''

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican partisinin 14. Yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Delican mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Erdemliler Hareketi olarak başlayan ve AK Parti’nin kurulmasıyla Türkiye siyasetinde ezberleri bozan, ülkemizde siyasetin itibarını yeniden kazandıran partimizin kuruluşunun 14’üncü yıldönümünü en içten dileklerimle kutluyorum.

Türkiye’yi kucaklayarak Yeni Türkiye’nin geleceğine sahip çıkan AK Parti 14 yıl önce kurulmuş ve yaklaşık 13 yıldır iktidar partisidir. Partimiz 14 yıl önce ülkemizin birçok alanda yaşadığı temel sorunları geride bırakma kararlılığı ile demokratikleşme, hukuk devleti ilkesinin gelişmesi, büyüme, sivilleşme ve özgürlükler alanında büyük reformların hayata geçirerek vatandaşlarımızın refahı için çalışmıştır. AK Parti’nin kurulmasıyla Türkiye; tüm benzerlik ve farklılıklarıyla dünyada yeniliğin, kalkınmanın, barışın ve huzurun öncüsü haline gelmiştir. AK Parti tüm Türkiye’yi kucaklayan, 7’den 70’e, her bölgeden, her şehirden hemşerilerimizin bir ve beraber olduğu geniş bir ailedir.

AK Parti’nin insan odaklı hizmet anlayışıyla gerek bayındırlık, gerekse de belediyecilik hizmetleriyle kentlerin dokusunda yaptığı gelişim ve değişim ile birçok hizmet ifa edilmiştir. Yaşanan değişim ve dönüşüme engel olmak isteyen şer odaklarına partimiz hiçbir zaman izin vermemiş her zaman dik ve diri duruşuyla, Türkiye’yi dünyada örnek ülke konumuna getirmiştir.

14 yıldır süren ve daha çok uzun yıllar sürecek olan kutlu davamızda vatandaşlarımızın hizmetkarı olmaktan her zaman onur duyacağız. Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde kurulan ve Başbakanımız Prof. Dr. Sayın Ahmet Davutoğlu’nun önderliğinde siyasi hayatını sürdüren Partimiz, ülke sevdasını en üst düzeyde hissedenlerin partisi olmaya daha uzun yıllar devam edecektir. Partimizin her kademesinde görev yapan yol arkadaşlarımızla her zaman olduğu gibi bundan sonrada istişare içerisinde olacak kutlu yürüyüşümüze birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde devam edeceğiz. AK Parti ailemizin geleceğine sahip çıkan, teşkilatımızın özverili, fedakâr ve onurlu neferlerine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. AK Parti’yi kurarak tarihe düşülen notlarda bizim de katkımız olmasını sağlayan Genel Başkanımız ve Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı, milletin iradesiyle seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a minnet ve şükranlarımızı arz ediyorum. AK Parti’nin 14. kuruluş yıl dönümünün teşkilatlarımıza ve girdiğimiz her seçimde bize desteğini artırarak devam ettiren aziz milletimize ve tüm dünyaya hayırlar getirmesini diliyorum."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kalça protezinden önce önleminizi alın
Sonraki Haber Göz sulanması, kuru gözün habercisi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?