ANA SAYFA > İZMİR > Delican Savcı Kiraz için taziye ziyaretinde bulundu

Delican Savcı Kiraz için taziye ziyaretinde bulundu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Delican Savcı Kiraz için taziye ziyaretinde bulundu

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle İstanbul Adliyesi’nde terör saldırısı sonucu şehit edilen İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Memur Suçları Bürosu Savcısı Mehmet Selim Kiraz için İzmir Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Doğru ve İzmir Adalet Komisyonu Başkanı İbrahim Korkmaz’a taziye ziyaretinde bulundu.

Sayın Savcımız Mehmet Selim Kiraz’ı kirli elleriyle şehit eden teröristleri lanetlediklerini belirten AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, “iç ve dış mihrakların planladıkları çirkin oyunları halkımıza anlatacağız. Türkiye için çok önemli bir seçime doğru yol alırken ülkemizin önünü kesmek için yapılan bu terörist saldırılar asla amacına ulaşamayacaktır. Bu ülkenin insanının mayasında birlik, beraberlik ve kardeşlik inancı vardır” dedi.

Ülkemizde birlik ve beraberlik inancı vardır

Ülkemizin tüm kurumlarıyla dim dik ayakta durduğunu, binlerce yıllık tarihimizde birçok fitne ve fesatla karşılaşan ulusumuzun asla yılmayacağını vurgulayan Delican, “Terörün dili, dini, ırkı, mezhebi yoktur. Bizler 2023 Hedefimizde, Yeni Türkiye yolunda ülkemizde huzur ve birlik içerisinde hizmet etmekteyiz. Tüm vatandaşlarımızın ülkemize sımsıkı sahip çıkacağına inancımız tamdır. Bu yolda vatana hizmet ederken şehit edilen Sayın Savcımıza Başsağlığı dileyerek taziyede bulunmak maksadıyla İzmir Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Doğru ve İzmir Adalet Komisyonu Başkanı Sayın İbrahim Korkmaz’ı ziyaret ettik. Kendilerine taziyelerimizi ve üzüntülerimizi ilettik” diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kütüphaneler Haftasında bin öğrenci kitap okuma eğitimi aldı
Sonraki Haber Kâtip Çelebi ile ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?