ANA SAYFA > İZMİR > Delican: Hazırlıklar tamam

Delican: Hazırlıklar tamam

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Delican: Hazırlıklar tamam

AK Parti İzmir İl Teşkilatı yarın gerçekleştirilecek ‘Büyük İzmir Mitingi’ için son ana kadar sahadaki çalışmalarını sürdürecek.

Miting öncesi ilçe teşkilatlarını tek tek ziyaret eden ve hazırlıkları yerinde inceleyen İl Başkanı Bülent Delican, çalışmaların son dakikaya kadar süreceğini belirterek Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun onurlandıracağı İzmir mitinginin geniş katılımlı ve şölen havasında geçeceğini söyledi.

“Hazırlıklar tamam”

AK Parti Genel Başkanı, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılacağı İzmir mitingi öncesi hazırlıkları yerinde inceleyen ve son hazırlıkları tamamlayan İzmir İl Başkanı Bülent Delican, teşkilatların bu gecede tam saha bölgelerinde olacaklarını söyledi. Davutoğlu’nun katılacağı İzmir mitinginin şölen havasında büyük bir coşku içerisinde geçmesi için tüm önlemlerin ve hazırlıkların tamamlandığını kaydeden Delican, “İl, ilçe teşkilatlarımız bölgelerindeki çalışmalara hız kesmeden devam ediyor. Yarın yapılacak miting bizim için çok önemli. İzmir’in her köşesinden İzmirli hemşehrilerimiz mitingimize katılarak Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun miting coşkusuna ortak olmak istiyor. Biz de bu taleplere yetişebilmek için çalışmalarımızı düzenli bir şekilde tamamladık. Şu anda her şey hazır. Akşam saatlerinde İzmir’e gelecek olan Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nu büyük bir heyecanla karşılayacağız. Sayın Genel Başkanımızın Swissotel Büyük Efes'te İzmir'de yer alan Sivil Toplum Kuruluşları, Oda ve Borsa Temsilcilerinin katılımıyla düzenlenecek yemekli toplantıya yalnızca Milletvekillerimiz ve Milletvekili Adaylarımız katılacak. İl ve ilçe teşkilatlarımız sahadaki çalışmalarını gece boyunca sürdürecek” diye konuştu.

“Görsel şölen olacak”

Pazar günü (yarın) saat 16.00'da Gündoğdu Meydanı'nda düzenlenecek mitingde görsel şölen planladıklarını anlatan Delican, şunları ekledi; “Denizde 75 – 80 tane tekne olacak. Deniz tarafında alanı daha iyi görebilmeleri için ilk kez balonlar olacak ve o balonlardan çekimler yapılacak. Vatandaşların alana rahat girebilmeleri için önlemler alınmış durumda. Gelecek olan üyelerimizle ilgili hiç bir sıkıntı olmayacak. İlçelerden gelen üyeler için otobüslerimiz hazır”.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Uçar: İktidar için hazırız
Sonraki Haber İzmir inovasyon ödülleri sahiplerini buldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?