ANA SAYFA > İZMİR > Delican: 78 milyon kardeşimize yapılmış bir suikasttır

Delican: 78 milyon kardeşimize yapılmış bir suikasttır

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Delican: 78 milyon kardeşimize yapılmış bir suikasttır

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican’ın Ankara Tren Garı’nın önünde yapılan hain ve menfur saldırıyla ilgili yapmış olduğu açıklama şöyle:

"Öncelikle saldırıyı lanetliyor, olayı ülkemizin birliğine ve beraberliğine yapılmış bir sabotaj olarak nitelendiriyorum. Bu olay, ülkemizi önümüzdeki Genel Seçim öncesinde karıştırmaya çalışanların toplumların arasına nifak sokma hamlesinden başka bir şey değildir. Kabul edilemez durum,  apaçık bir provokasyondur. 

Barış Mitingine yapılan bombalı saldırı; bir kez daha göstermiştir ki; Türkiye Cumhuriyeti'nin geleceğine; demokrasiye ve güvenliğimize darbe vurmak isteyen şer odakları eş zamanlı bir eylem içindedirler.

Ankara'da yaşanan bombalı saldırı; bir kesimi, bir düşünceyi hedef almaktan ziyade; ülkemizin birlik, beraberliği, özgürlükleri ve geleceğine yapılmakta olan bir saldırıdır. Yaşan bu menfur olay milletimize,78 milyon kardeşimize yapılmış bir suikasttır.

Seçime kısa bir süre kala yaşanan bu tarihi vahşet; Türkiye'de demokratik siyasetin önünü açmak, var olan sorunları diyalog yolu ile çözmek çabalarına,  kanlı bir gölgedir. Gözü dönmüş ve büyük hedefleri olan dış mihrakların Türkiye'yi şiddet ve kaosa sürüklemeye yönelik, provakatif bir eylemidir. Şimdi; herkesin, her partinin terörü aynı kararlılık ve şiddetle lanetleme; sağduyulu olma, birlik ve beraberliğimizi güçlendirme zamanıdır.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti çok büyük, tarihi değerlere sahip, Misak-ı Milli sınırlarından asla ödün vermeyecek olan bir devlettir. Devletin en önemli sorumluluğu ülkede barış ve huzuru sağlamak, vatandaşının can ve mal güvenliğini temin etmektir. Devletimiz bu durumun karşısında olan her türlü yapı ile sonuna kadar mücadelesini sürdüreceğine şüphe yoktur.

Yaşadığımız üzüntü ve büyük acı ile yapılan saldırıyı bir kez daha lanetliyorum. Milletimizin baş sağ olsun."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Erdal Acar'dan taraftara müjde...
Sonraki Haber Sertel: Bu saldırıları yapanları ortaya çıkarmak boynumuzun borcudur

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?