ANA SAYFA > İZMİR > Dayanç Urla’yı karış karış geziyor, vatandaşın isteklerini dinliyor

Dayanç Urla’yı karış karış geziyor, vatandaşın isteklerini dinliyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Dayanç Urla’yı karış karış geziyor, vatandaşın isteklerini dinliyor

Belediye Başkan V. Kaymakam Murtaza Dayanç Urla’nın her mahallesini karış karış gezmeye devam ediyor. Vatandaşlarla sık sık bir araya gelen Dayanç beraberinde muhtarlar ve birim amirleri olmak üzere Altıntaş, Yaka ve Sıra Mahallelerini ziyaret etti.

Mahallelerde ikamet eden vatandaşlar ve bölgede yer alan esnaf ile sohbet ederek istek ve sıkıntıları dinleyen Dayanç; “Biz vatandaşımız için varız. Tüm imkanlarımızı vatandaşlarımız için kullanacağız” dedi.

Mahallelerde yapılan çalışmaları ve planlanan projeleri de yerinde inceleyen Dayanç; “Sık sık mahallelerimizi ziyaret ederek eksiklikleri ve sıkıntıları yerinde görmeye çalışıyoruz. Tüm vatandaşlarımız bizler için çok değerli ve onların istekleri doğrultusunda hizmet etmeye devam edeceğiz. ilçemizi daha da güzelleştirmek, vatandaşlarımızın yaşam standartlarını daha da yükseltmek için elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İşçi dostu belediye
Sonraki Haber Efes Selçuk'un sesi İstanbul'dan duyuldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?