ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Dansın Rengi yeniden İZDOB sahnesinde

Dansın Rengi yeniden İZDOB sahnesinde

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Dansın Rengi yeniden İZDOB sahnesinde

İzmir Devlet Opera ve Balesi 28 ocak cumartesi ve 31 Ocak Salı günü saat 20.00 de Dokuz Eylül Üniversitesi Sabancı Kültür Sarayı'nda gösterime girecek Bach Alla Turca ve Dansın Rengi eseri ile seyircilerin karşısına çıkacak.

Koreografisini ünlü koreograf Mehmet Balkan’ın üstlendiği Bach alla Turca ve Dansın Rengi eserinin müziklerini ünlü piyanist Anjelika Akbar’ın parmaklarından sahneye taşındı. İkinci perde de ise Erim Ardal’ın müziklerini dinleyeceğiz. 

Yeryüzünün en güzel duygusu aşkın yaşandığı her yer ve her an özgün bir nitelik taşımakta; ne kadar aşk yaşanmışsa ya da yaşanıyorsa o kadar farklı yapılanma içermektedir. Dans dilinin aşka olan yatkınlığı değerlendirilerek, insanlar arası aşk anlatılmaktadır… Özellikle yaz aşkları, kimi kentlere özgü yaz aşkları, kent kültürünün karmaşıklığı da dikkate alınarak işlenmekte, bir anlamda sorgulanmaktadır... Koreograf, aşkın renklerini dansın renkleriyle anlatmaktadır.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ayşegül sezonu kapattı...
Sonraki Haber Tatilde buz pateni keyfi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?