ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Cumhuriyet’in Karşıyakalı Gençleri'ni izlemeye hazır olun...

Cumhuriyet’in Karşıyakalı Gençleri'ni izlemeye hazır olun...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Cumhuriyet’in Karşıyakalı Gençleri'ni izlemeye hazır olun...

Karşıyaka Belediyesi Oda Orkestrası (KODA), “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı haftası”nı anlamlı bir konserle karşılayacak. 24 Ekim Pazartesi akşamı, “Cumhuriyet’in Karşıyakalı Gençleri” temasıyla, sanatseverlerin karşısına çıkacak.

Atakent Hikmet Şimşek Sanat Merkezi'nde, saat 20.00’de başlayacak konseri Şef Oğuzhan Kavruk yönetecek. Gecenin solistliğini ise KODA’nın genç sanatçıları yapacak. Kemanda Ceyda Özdemir, Ece Akçayüzlü, Ezgi Er; viyolada Alaz Abana, Selen Çelik; viyolenselde Gökçe Bahar Oytun, Berk Kavak, Hakan Hürkan Şahin; kontrabasta ise Cemre Çetin ve Göksu Söker sahne alacak.

İki bölüm olarak sunulacak programda Bloch, Hummel, Rimskij-Korsakov, Sollima, Tchaikovsky, Bruch, Bottesini, Amorosa, Mendelssohn, Ysaye ve Saint-Saens'in yapıtları seslendirilecek. Dinleyenleri büyülü bir yolculuğa çıkaracak konserin davetiyeleri, Hikmet Şimşek Sanat Merkezi ile Karşıyaka Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nden edinilebilecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da Lezzet Festivali düzenleniyor
Sonraki Haber Kaf Kaf, Kastamonuspor 1966'dan 3 puanı kaptı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?