ANA SAYFA > GÜNDEM > Cumhuriyet’in ilanının 92. Yıl dönümü kutlanıyor

Cumhuriyet’in ilanının 92. Yıl dönümü kutlanıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Cumhuriyet’in ilanının 92. Yıl dönümü kutlanıyor

Cumhuriyet’in ilanının 92. yıldönümü Karşıyaka’da Atatürk Anıtı’na çelenk koyma töreni ile başladı.

Karşıyaka Hükümet Konağı bahçesindeki Atatürk Anıtı’na Karşıyaka Kaymakamlığı’nın çelengini Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel,  Garnizon Komutanlığı çelengini Ege Deniz Bölge Komutanı Tuğamiral Süleyman Manka ve Karşıyaka Belediye’sinin çelengini Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar sundu.

Çelenk sunma töreninin ardında saygı duruşunda bulunuldu, Belediye Bandosu eşliğinde istiklal Marşı okundu.

Törene Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, Ege Deniz Bölge Komutanı Tuğamiral Süleyman Manka, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcısı Kazım Arapoğlu, Adli Yargı ve Adalet Komisyonu Başkanı Mümtaz Erdoğan, Karşıyaka Emniyet Müdürü Serkan Yonar, Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu,Karşıyaka Sağlık Müdürü Dr. Yıldıray Çığırgil, Karşıyaka Müftüsü Cahit Orhun, Devlet Hastanesi Baştabibi Dr. Murat Işıl, Okul ve kurum yöneticileri,  Atatürkçü Düşünce Derneği, Muharip Gaziler Derneği, Emekli As Subaylar Derneği, Muhtarlar Derneği yöneticileri, Ak Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Abdullah Mertoğlu, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Cumhuriyet’in ilanının 92. Yıldönümü kutlamaları, Karşıyaka Belediyesince akşam düzenlenecek fener alayından sonra yarın kutlama alanında düzenlenecek kutlama programı ile devam edecek.

Haber ve Fotoğraflar: Yılmaz DURMAZ

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Haber Bulunamadı
Sonraki Haber Bostanlıspor çekildi, Pınar Karşıyaka Gelişim TB2L'de

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?