ANA SAYFA > GÜNDEM > Cumhuriyetimizin 91. Yıl Coşkusu...

Cumhuriyetimizin 91. Yıl Coşkusu...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Cumhuriyetimizin 91. Yıl Coşkusu...

Cumhuriyet'in 91. kuruluş yıl dönümü Karşıyaka'da coşkuyla kutlanmaya başlandı.

Karşıyaka Belediyesi tarafından organize edilen kutlama programında binlerce Karşıyakalı ellerinde meşalelerle Cumhuriyet Yürüyüşü gerçekleştirdi.

Cumhuriyet değerlerinin sonsuza kadar yaşayacağını belirten Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Cumhuriyet özgürlük, aydınlanma, şerefli bir yaşam ve onurlu bir gelecek demektir. Geleceği gören ve bizlere Cumhuriyeti armağan eden Atatürk'e ve silah arkadaşlarına şükranlarımızı sunuyoruz. İçinde bulunduğumuz bugünlerde, Cumhuriyetin değerini daha iyi anlıyoruz. Cumhuriyetin 91'inci yıl dönümü, sadece bir bayram kutlaması değildir. Bizler, Atatürk ilke ve devrimlerinin gelecek nesillere ulaştırılması için önemli bir sorumluluk taşıyoruz. Ve her adımda bunu gerçekleştirmek için çalışıyoruz. Bizi yolumuzdan döndürmeye kalkanlar, Atatürk'ün sönmez ışığı ile karşılaşacaklar” dedi.

Gece Suavi Konseriyle sona erdi. Karşıyaka Belediye Başkan Yardımcısı Murat Özel sanatçıya gecenin anısına şilt ve çiçek verdi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 2014 Karşıyaka Efesi rekor kırdı...
Sonraki Haber Zübeyda Ana filmi İzmir'de çekiliyor...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?