ANA SAYFA > SPOR > Cumhuriyet Kupası’nda geri sayım başladı

Cumhuriyet Kupası’nda geri sayım başladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Cumhuriyet Kupası’nda geri sayım başladı

Cumhuriyet Bayramı coşkusu, 29 Ekim’de Türkiye’nin ilk at yarışlarına ev sahipliği yapan İzmir’de düzenlenecek olan Cumhuriyet Kupası yarışması ile bir başka yaşanacak. Ülke genelinden yaklaşık 3 bin kişinin katılacağı organizasyonun hazırlığında son dönemece girildi.

Binicilik Federasyonu’nun büyük kupa yarışlarından olan Cumhuriyet Kupası Engel Atlama yarışmalarına her yıl olduğu gibi bu yıl da İzmir Atlı Spor Kulübü ev sahipliği yapıyor. İzmir Atlı Spor Kulübü’nün 2016 Mayıs ayında değişen Yönetim Kurulu üyeleri, sinerji dolu ekip ruhu ile çalışmalarını başarıyla sürdürüyor. Bu kapsamda 27-30 Ekim tarihleri arasında yapılacak olan engel atlama yarışmaları için İzmir’in köklü kurum ve kuruluşlarının desteğini alan Atlıspor Kulubü’nde yenileme çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenerek Cumhuriyet Bayramı coşkusunu kupa ile taçlandıran organizasyon, İzmir’in tanıtımına da büyük katkı sağlıyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaf Kaf filede sezonun ilk maçında Alaşehir'de
Sonraki Haber Menekşe Çam'dan karikatür sergisi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?