ANA SAYFA > SPOR > Cumhuriyet Kupası sahibini buldu

Cumhuriyet Kupası sahibini buldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Cumhuriyet Kupası sahibini buldu

Bu yıl Cumhuriyet Bayramı coşkusu, İzmir’de gerçekleştirilen Cumhuriyet Kupası heyecanı ile bütünleşerek bambaşka bir anlam kazandı. Türkiye Binicilik Federasyonu tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Cumhuriyet Kupası Binicilik Engel Atlama Yarışları 27-30 Ekim tarihleri arasında İzmir Atlı Spor Kulübü’nde düzenlendi. İzmir dışından 140 atın katıldığı Cumhuriyet Kupası yarışını Siec Nectar Des Roches isimli atıyla Oktay Sezek kazandı.

Yarışmalarda; Ege Ordusu Komutanı Orgeneral Abdullah Recep, İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, İl Gençlik ve Spor Müdürü Ali Osman Tatlısu, Binicilik Federasyonu Başkanı Bülent Bora, Atlıspor Yönetim Kurulu Başkanı Arif Kurtel,  Norm Grup Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Uysal, ACP Sigorta İcra Kurulu Üyesi Erdal Seferbay ve Duayen Sanayicilerden Cemal Özgörkey başta olmak üzere siyasete ve ekonomiye yön veren birçok isim bir araya geldi. 

Cumhuriyet Kupasını izlemeye gelen sporseverler de heyecanlı geçen yarışları ilgi ile takip ettiler. Yapılan yarışların ardından dereceye giren binicilere, ödülleri düzenlenen törenle verildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 17. İzmir Kısa Film Festivali’ne muhteşem gala
Sonraki Haber İzmirliler'i Kasım'da 8 tiyatro oyunu bekliyor...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?