ANA SAYFA > GÜNDEM > CUMHURİYET KADINLARI'NDAN İMZA KAMPANYASI

CUMHURİYET KADINLARI'NDAN İMZA KAMPANYASI

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CUMHURİYET KADINLARI'NDAN İMZA KAMPANYASI

CKD Karşıyaka Şubesi tarafından Karşıyaka çarşı girişinde oluşturulan Atatürk'ün Çankaya'sına yakışır bir Aday' için en az 20 milletvekilini göreve çağırıyoruz imza kampanyası ilk gününde Yurttaşlardan büyük ilgi gördü.

İlk 2 saat içinde 1500 Yurttaşın imza attığı kampanya 3 Temmuz'a kadar devam edecek.Havaların sıcak olması nedeniyle imza kampanyası saat:17-19 arasında sürdürülecek.Toplanan imzalar ertesi gün milletvekillerine faks çekilecek. Bu şekilde kampanyanın sürekli lilik arz etmesi milletvekilleri üzerinde baskı oluşturması bekleniyor.

Yurttaşların imzaladığı metin ise şöyle...:

"Bizler CHP ve MHP'nin bu adayı derhal geri çekmesini ve Cumhuriyet değerleri ile Atatürk ilkelerine yürekten bağlı,laik,demokratik,Cumhuriyetimizi koruyup kollayarak ileriye taşıyacak,Atatürk ilke devrimlerini özümsemiş ve yaşam biçimi olarak benimsemiş,milleti birleştirici,ötekeleştirmeyen,toplumu etnik-dini temelde ayrıştırmayan,vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünüve bağımsızlığını koruyacak,herkesin benim Cumhurbaşkanım diyebilecei,Atatürk'ün Çankaya'sına yakışa bir vatanseveri aday göstermelerini bekliyoruz.Aksi takdirde TBMM'de tercihini Atatürk'ten yana kullanacak en az 20 milletvekilini göreve çağırıyoruz."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Haber Bulunamadı
Sonraki Haber BOSTANLISPOR YAZ YÜZME OKULU ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?