ANA SAYFA > İZMİR > Coşkun Sabah Bornova şarkısı besteleyecek

Coşkun Sabah Bornova şarkısı besteleyecek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Coşkun Sabah Bornova şarkısı besteleyecek

Bornova Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği Türk Sanat Müziği konserleri Bornovalılardan büyük ilgi görüyor. Ege Üniversitesi MÖTBE Prof. Dr. Yusuf Vardar Kültür Merkezi’nde düzenlenen ve Coşkun Sabah’ın konuk sanatçı olarak katıldığı Bornova Belediyesi TSM Korosu’nun Sevgililer Günü öncesinde düzenlediği konser büyük ilgi gördü. Coşkun Sabah, Bornova şarkısı besteleme sözü verdi.

Bornova Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu’nun “14 Şubat Aşk ve Sevgi Şarkıları” konseri büyük ilgi gördü. Şef Sami Büyüköztekir yönetimindeki TSM Korosu’nun konuk sanatçısı Coşkun Sabah oldu. Ege Üniversitesi MÖTBE Prof. Dr. Yusuf Vardar Kültür Merkezi’ndeki konseri izleyenler salonu tamamen doldurdu. İlk bölümde Koro’nun birbirinden güzel şarkılarıyla Türk Sanat Müziği’ne doyan izleyiciler, ikinci bölümde Coşkun Sabah’ın unutulmaz şarkılarıyla geçmişe yolculuk yaptı.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, konserin ardından Coşkun Sabah’a ve koro üyelerine çiçek takdim ederek teşükkür etti. Başkan Atila, “Bize bu geceyi yaşattıkları için çalışma arkadaşlarıma, koromuza ve efsane sanatçımız Coşkun Sabah’a teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Atila, “Şu an burada konuşabiliyorsak, nefes alabiliyorsak bunu, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehitlerimize borçluyuz. Onları saygıyla, minnetle ve şükranla anıyoruz” dedi.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila salondaki izleyicilere bir de müjde verdi. Coşkun Sabah’tan, Bornova için bir şarkı yapma sözü aldığını açıklayan Başkan Atila, “Bornova için Şarkılar yarışmamız var. Bir de ‘Bornova için şiirler’ yarışması düzenleyeceğiz. Coşkun Sabah jüri başkanımız olacak. Birinci olan şiiri kendisi besteleyecek. Böylece Bornova sevdası sonsuza kadar devam edecek” dedi.

Şarkı yapmak bizim işimiz

Coşkun Sabah da ‘İnşallah Bornova için güzel bir şarkı yapacağım. Önce şiirler yazılsın seçilsin, şarkı yapmak bizim işimiz” diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Balbay: Müfredat referandumundan Atatürk ve Nutuk çıktı
Sonraki Haber Antalyalı ressam Tuncer Ertuğrul'un sergisi Bostanlı'da...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?