ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Consonus Ensemble Efes'te sahne alıyor...

Consonus Ensemble Efes'te sahne alıyor...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Consonus Ensemble Efes'te sahne alıyor...

İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı’nın (İKSEV) düzenlediği, 29. Uluslararası İzmir Festivali, 25 Haziran 2015 Perşembe günü Celsus Kütüphanesi’nde Oda müziği topluluklarının en iyilerinin yetiştiği İtalya’dan Consonus Ensemble’i ağırlayacak.

İzmir İtalya Konsolosluğu işbirliği ile yapılacak “İtalya’dan Yansımalar” başlıklı konserde günümüzün yıldız isimleri soprano Paola Santucci ve Tenor Vincenzo Mario Sarınelli;  Lisa Mae Green (keman), Andrea Paoletti (keman), Silvia Andracchio (viyola), Enrico Peluso (çello) ile piyanist Paola Crisigiovanni eşliğinde Valente’den Donizettiye, Puccini’den Arditiye tanınmış İtalyan bestecilerden seçilmiş aryalar seslendirecekler.

25 Haziran Perşembe akşamı 21.30’da Efes Celsus Kütüphanesi’nde yapılacak konserin biletlerine Biletix gişelerinden ulaşılabilir. Konseri izlemek isteyenler için Sabancı Kültür Sarayı yanından saat 18.30-19.30 arasında kişi başı gidiş 30 lira ücretle otobüsler kalkacaktır. Dönüşte otobüsler yolcularını semtlerebırakacaktır.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sarıca: Dixon’un gidişini kendisinden duymalıydım…
Sonraki Haber Pınar'dan şampiyonlara yemek...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?