ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Çocuklar için küçük enstrümanlar atölyesi

Çocuklar için küçük enstrümanlar atölyesi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çocuklar için küçük enstrümanlar atölyesi

Polonyalı Małe Instrumenty Topluluğu İzmirli çocuklara ses çıkarabilen her türlü malzemeden enstrüman yapmayı öğretecek. İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı (İKSEV) ve Adam Mickiewicz Enstitüsü işbirliği ile Türkiye- Polonya Diplomatik İlişkilerinin 600 Yılı kültürel etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen atölye çalışmasına 10 yaş üzerindeki çocuklar katılabilecek.

25, 26 ve 27 Kasım 2014 günleri Karataş İKSEV binasında yapılacak atölye çalışmalarının ardından 27 Kasım akşamı MÜZİKSEV Salonunda bir de konser verilecek.

2006 yılında Pawel Pomanczuk tarafından kurulan Małe Instrumenty Topluluğu; Tomasz Orszulak, Jędrzej Kuziela, Maciej Bączyk ve Piotr Łyszkiewicz’den oluşuyor. Oldukça farklı küçük çalgıları kullanarak yeni melodiler ortaya çıkaran Topluluğun çalgı yelpazesi içinde çocuklar için yapılmış müzik oyuncaklar, doğal yapıdaki denenmemiş tuhaf müzik icatları ve gerçekten bir çalgı özelliği taşımayan buna rağmen sesler çıkaran tüm küçük parçalar yer alıyor.

Polonya ve Avrupa’da birçok ünlü sanat organizasyonu ve sanatçıyla işbirliğinde bulunan Topluluk üç gün süreyle sabah 09.30 – 11.30, öğleden sonra 14.00 – 16.00 saatleri arasında İKSEV’de çocuklarla çalışacak. Małe Instrumenty Küçük Enstrümanlar atölyesine katılmak isteyen 10 yaş üzerindeki çocuklar turkerozsekerli@gmail.com veya sosyal medya üzerinden 23 Kasım 2014 tarihine kadar başvuru yapabilir. Katılım ücretsizdir.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Petkim kapasitesini %13 artırdı
Sonraki Haber Aziz Kocaoğlu, Pınar Karşıyaka'yı yemekte ağırladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?