ANA SAYFA > GÜNDEM > CKD Karşıyaka'dan Prof. Dr.Pekünlü için imza kampanyası

CKD Karşıyaka'dan Prof. Dr.Pekünlü için imza kampanyası

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CKD Karşıyaka'dan Prof. Dr.Pekünlü için imza kampanyası

Karşıyaka CKD tarafından Prof. Dr.Rennan Pekünlü için başlattığı imza kampanyasından önce yapılan basın açıklamasına Prof.Dr.Esat Rennan Pekünlü'nün eşi Belma Pekünlü de katıldı.

CKD Karşıyaka Şube başkanı Işıl Caner "Rennan  hocaya sahip çıkmak Atatürk devrimlerine ve Cumhuriyet kazanımlarına sahip çıkmak demektir. Rennan Hoca’ya sahip çıkmak Ortaçağ karanlığına karşı olmak demektir. Rennan Hoca’ya sahip çıkmak,bilimle, aydınlanmayla hesaplaşmak isteyenlerle mücadele etmek demektir. Atatürk devrimlerine, Cumhuriyet kazanımlarına sahip çıkmak nasıl bizim görevimizse ,bu tertibi düzenleyenlerle sonuna kadar mücadele etmek de biz Mustafa Kemal’in kadınları, Cumhuriyet Kadınlarının görevidir. dedi.
 
PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da özel çocuklara moral projesi
Sonraki Haber Karşıyaka Belediyesi'nden mühendis ve müteahhitlere bilgilendirme toplantısı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?