ANA SAYFA > GÜNDEM > CKD Karşıyaka Şubesi'nden milletvekillerine çağrı

CKD Karşıyaka Şubesi'nden milletvekillerine çağrı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CKD Karşıyaka Şubesi'nden milletvekillerine çağrı

Cumhuriyet Kadınları derneği Karşıyaka Şubesi Bir Basın açıklaması ile kamuoyunda PKK yasası olarak bilinen 6551 sayılı yasanın 110 milletvekilinin imzası ile Anayasa Mahkemesine dava açılması için milletvekillerine çağrıda bulundu.

Anayasa Mahkemesine başvuru için gerekli 60 günlük sürenin dolmasına 15 gün kaldığını ve bu nedenle bu günden başlamak üzere 15 gün süreyle Karşıyaka Çarşı girişinde imza kampanyası başlatacaklarını da bildiren CKD Karşıyaka Yönetim Kurulu üyeleri Basın açıklamasının ardından yurttaşları imza masalarında imza atmaya davet etti.

CKD Karşıyaka Şubesi tarafından yapılan basın açıklamasının metni ise şöyle:
Değerli Basın mensupları,
Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde 'Terörü sona erdirme ve Toplumsal Bütünleşmeyi Güçlendirme yasası' meclisten geçti.Yasayı okuduğumuzda ve son günlerde yaşadığımız vahim olaylara baktığımızda anlıyoruz ki anlıyoruz ki yasa gücünü tamamen kaybetmeye başlamış PKK terörünü sona erdirmeye değil,terörü diriltme toplumsal bütünleşmeyi güçlendirme değil toplumsal ayrışmayı güçlendirme yasasıdır. Lice'de dikilen heykel ve son günlerde Atatürk büstlerine yapılan saldırı, terör örgütünün, bu yasa ile nasıl şımartıldığının örnekleridir. Fakat umduklarını bulamıyacakları ortadadır. Halkımız ne diktikleri heykellerde ne de yıkılan Atatürk büstlerinde mecliste gördükleri itibarı onlara göstermemişlerdir.Meclisteki Cumhuriyetin vekillerine sesleniyoruz.Bu Sevr yasasının hangi maddesini beğendiniz?Hangi maddesi Kürtüyle Türküyle kardeşçe ülkemizin bağımsızlığından yanadır?Hangi maddesi sizin milletvekili olurken ettiğiniz yeminle bağdaşıyor.Biz buna inanmak istemiyoruz. Bu yanlışınızdan derhal dönünüz...!
Saygılarımızla....
Işıl Caner 
CKD Karşıyaka şube başkanı

 
PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlıspor transfere devam ediyor...
Sonraki Haber Karşıyaka'da elektrik kesintisi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?