ANA SAYFA > GÜNDEM > "CKD KARŞIYAKA ŞUBESİ HİÇ BİR KURUMUN ARKA BAHÇESİ DEĞİLDİR"

"CKD KARŞIYAKA ŞUBESİ HİÇ BİR KURUMUN ARKA BAHÇESİ DEĞİLDİR"

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ

CKD (Cumhuriyet Kadınları Derneği) Karşıyaka Şubesi Yönetim Kurulu eski Genel Başkanları Şenal Saruhan'ın CKD adını kullanarak Ekmelettin İhsanoğlu lehine açıklama yapması üzerine bir basın açıklaması yaptı.

CKD Karşıyaka şubesinin  açıklaması şöyle:
"Cumhuriyet Kadınları Derneği, cephede emperyalizmle canını dişine takarak savaşan, vatan savunmasında yılmadan mücadele veren, Kurtuluş Savaşımızın kazanan kadınlarının bugünkü adıdır. Bizler, Karşıyaka Şubesi olarak bu bilinçle görevimizin başındayız. Cumhurbaşkanlığı seçiminin olacağı bu günlerde Cumhuriyet Kadınları Derneği, vatan mücadelesindeki sorumluluklarının bilincinde bir karar almışlardır. Genel Başkanımız Sayın Dr. Canan Arıtman ve değerli genel merkez yöneticilerimizin almış olduğu “Emperyalizmin bize dayattığı Cumhurbaşkanı adaylarından hiç birini kabul etmiyoruz” kararı, vatan savunmasında, cephede bağımsızlık mücadelesi veren kadınlarının kararıdır. Bu karar Cumhuriyet kadınlarının Atatürk devrimlerine bağlılığının kararıdır. Genel merkezimizin aldığı bu kararın sonuna kadar arkasındayız. Cumhuriyet Kadınları Derneği, hiç kimsenin, hiçbir kurumun arka bahçesi değildir. Derneğimizin değerli delegeleri, Cumhuriyet değerlerinden ve Atatürk devrimlerinden hiçbir zaman vazgeçmeyeceklerini, Mart ayında yapılan kurultayda hür iradeleriyle ortaya koymuştur. Herkes haddini bilmelidir.
Cumhuriyet Kadınları Derneği Karşıyaka Şubesi Yönetim Kurulu Adına
Başkan Işıl Caner"

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber JON DİEBLER 1 YIL DAHA PINAR KARŞIYAKA'DA
Sonraki Haber TOPLUM VE KALİTE

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?