ANA SAYFA > GÜNDEM > Çılgınlar ve Mavişehir Rotary Kulübü buluşması...

Çılgınlar ve Mavişehir Rotary Kulübü buluşması...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çılgınlar ve Mavişehir Rotary Kulübü buluşması...

Amacı çocuklara bilim ve teknolojiyi sevdirmek ve bu alandaki yaratıcılıklarını geliştirmek olan uluslar arası First Lego Ligi’nin (FLL) bu yılki turnuvası için çalışmalar TEGV Çiğli Eğitim Parkı’nda Mavişehir Rotary Kulübü desteğiyle tüm hızıyla devam ediyor.

9-16 Yaş arası çocukların takımlar halinde yarıştığı FLL turnuvalarında; katılan takımlardan yılın konusu hakkında bir proje geliştirmeleri bekleniyor. Çalışmalarını tamamlayan takımlar bir seri görevi yerine getirmek üzere robotlarını tasarlıyor ve programlıyorlar. Sonrasında takımlar projelerini ve tasarımlarını jüri üyeleri ile paylaşıyorlar. Her yıl farklı bir temayı ele alan FLL bu yıl Senin Dünyan Senin Sınıfın temasını ele alıyor.

Bu yıl TEGV Çiğli Eğitim Parkı’nda Mavişehir Rotary Kulübü sponsorluğunda çalışmalarını sürdüren ve 8 Mart 2015 tarihinde turnuvaya katılacak olan Çılgınlar Takımı’nı Mavişehir Rotary Kulübü üyeleri büyük bir heyecanla desteklemeye geldi.

Gün boyu birlikte vakit geçiren Çılgınlar Takımı üyeleri, koçları ve Mavişehir Rotary Kulübü üyeleri turnuva öncesi moral depoladı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 22. İzmir Avrupa Caz Festivali başlıyor...
Sonraki Haber Sevgi ve güvendeki mucize!..

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?