ANA SAYFA > İZMİR > “Çilek kokulu” ziyaret

“Çilek kokulu” ziyaret

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
“Çilek kokulu” ziyaret

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nu ziyaret eden Menemenli muhtarlar, ziyarete ilçenin dünyaca ünlü çilekleriyle birlikte geldi.

Menemen'e bağlı Yanıkköy, Doğaköy, Belenköy, Çukurköy, Turgutlar, Kozalan, Telekler, Süleymanlı, Görece, İğdedere, Hasanlar ve Haykıran köylerinin muhtarları, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile görüşerek bölgelerinin sorunlarını ve taleplerini aktardı. 

Kırsaldaki sorunları ve çözüm yollarını en iyi bilen kesimin muhtarlar olduğunu dile getiren Başkan Kocaoğlu, Bakırçay bölgesinin kalkınması için hazırladıkları stratejik plan çerçevesinde çalışmalarını sürdürdüklerini, günlük işler konusunda da bölgede yaşayanların görüş ve önerilerini alarak hızlı hareket etmeye çalıştıklarını söyledi. Menemenli muhtarların Başkan Aziz Kocaoğlu'na hediyesi ise ilçenin meşhur Emiralem çileği oldu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sanat kenti İzmir
Sonraki Haber İzmir'in gözü yolda

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?