ANA SAYFA > GÜNDEM > Cihat Kora Lisesi’nden bayram şenliği

Cihat Kora Lisesi’nden bayram şenliği

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Cihat Kora Lisesi’nden bayram şenliği

Cihat Kora Anadolu Lisesi, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında her yıl geleneksel olarak düzenlediği Kültür ve Spor şenliklerinin 6.’sını gerçekleştirdi.

Renkli görüntülere sahne olan şenlikte, ilçe okullardan gelen öğrenciler şiir, İngilizce münazara, müzik grubu konserleri ve tiyatro gösterileri yaparak yeteneklerini sergiledi. Etkinliğe, Karşıyaka Kaymakamı Saadettin Yücel, Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa İslamoğlu, Hayırsever İş Adamı Cihat Kora, kızı Özay Kora ve Ailesi, öğrenciler ile veliler katıldı.

Düşünüyorum o halde varım

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında gerçekleştirdikleri kültür ve spor şenliklerini geleneksel hale getirdiklerini söyleyen Cihat Kora Anadolu Lisesi Müdürü Süleyman Yetişken, “Cihat Kora Anadolu Lisesi’nin  her yıl yaptığı geleneksel hale getirdiğimiz 19 Mayıs Kültür ve Spor Şenliklerini büyük bir coşkuyla yaptık. 6. Kültür Şenliğimizin bu yıl ki teması 'Düşünüyorum O Halde Varım' idi. 19 Mayıs şenliklerimiz, 5 gün süre ile okulumuz öğrencileri, öğretmenleri ve velilerinin özenle hazırladığı programlar dâhilinde ilçemizdeki okulların katılımıyla gerçekleştirdik. Kültür faaliyetlerimiz olarak; İngilizce münazara, şiir dinletisi, çok değerli yazarlarla söyleşiler, okulumuzun ve ilçemiz okullarının müzik gurubu konserleri, öğrencilerimizin hazırladığı tiyatro ve misafir liselerle 'Düşünüyorum O Halde Varım' konulu panel ve pandomim gösterisi oldukça ilgi topladı” diye konuştu.

Yeteneklerini sergilediler

Misafir olarak gelen okullar ile kafes futbolu, basketbol, Street Ball turnuvaları gibi etkinlikler yaptıklarını dile getiren Yetişken, “Resim yarışmaları düzenleyerek gençlerimizin yeteneklerini sergilemelerini amaçladık. Okulumuz öğrencilerinin Mekatronik Kulübü’nün sunduğu maket robot ve tasarımlar, coşkulu cosplay sunumu ve yarışması, etkileyici kağıt elbiseler defilesi, öğrencilerimizin bir yıllık çalışmaları sonucu oluşan resim sergisi ve ‘Düşünen Adam’ heykeli izleyicilerin beğenisini kazandı” dedi.

“Etkinlikler coşkuyla devam edecek”

Ayrıca İzmir Otizm Derneği’nin neşeli konserleriyle etkinliğe renk kattığını ifade eden Yetişken, “Gülen Kora Anaokulu folklor gösterisiyle, Gülen Kora Ortaokulu folklor ve Jimnastik grubu dans gösterisiyle,  ‘Aşık ile Maşuk’ ikilisi etkinliğe katılanların eğlenceli bir vakit geçirmesine vesile oldular. Çok renkli ve güzel bir etkinlik geçirdik. Şenlikleri ve eğitim faaliyetlerini her yıl coşku ve heyecanla kutlamaya devam edeceğiz” diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Büyükşehir'den üreticiye 2.5 milyonluk destek daha
Sonraki Haber 11. Basketbol Oskarları Ödül Töreni 30 Mayıs’ta

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?