ANA SAYFA > EĞİTİM > Cihat Kora Anadolu Lisesi şenlikle coştu

Cihat Kora Anadolu Lisesi şenlikle coştu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Cihat Kora Anadolu Lisesi şenlikle coştu

Alkim Grubu’nun kurucusu Hayırsever İşadamı Cihat Kora, bu yıl 5. kez düzenlenen Cihat Kora Anadolu Lisesi Kültür ve Spor Şenlikleri’nde gençlerle buluştu.

Şenlikler kapsamında   İngilizce ve Türkçe tiyatrolar, söyleşiler, İngilizce şiir dinletileri, müzik geceleri,konserler, liseler arası münazara, Resim sergisi ve cos-play gösterileri, ortaokullar arası Futsal-streetball, canlı resim  yarışmaları gerçekleştirildi.

5 gün sürdü

Yapılan etkinliklerle öğrenciler yılın yorgunluğunu atarken, veliler de çocukları ile bir arada eğlendi. 5 gün süren şenliklerin son gününde Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yıldıray Çığırgil, İlçe Şube Müdürü  Hüseyin Furtana ve Cihat Kora ve Ailesinin katılımı ile resim sergisi ile öğrencilerin yaptığı robotlar gezildi.

THM Korosu ilgi gördü

Etkinlikte pilav ve lokma ikramları sunulurken, Zeybek ve Üsküp ekipleri ardından modern danslar ve Hint dansı gösterileri yapıldı. Programda, Cihat Kora Anadolu Lisesi öğretmen, veli ve öğrencilerinden oluşan Türk halk müziği korosu da büyük ilgi gördü.  

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KSK'de görev dağılımı yapıldı
Sonraki Haber 29.Uluslararası İzmir Festivali başladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?