ANA SAYFA > GÜNDEM > Cihan Türsen CHP'den istifa etti

Cihan Türsen CHP'den istifa etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Cihan Türsen CHP'den istifa etti

Karşıyaka Belediyesi eski başkanlarından Av. Cihan Türsen CHP’den istifa etti.

Karşıyaka siyasetinin tanınmış isimlerinden, son iki dönem CHP’den belediye başkan aday adayı olan, 1989-1994 yılları arasında Karşıyaka Belediyesi’nde başkanlık görevini üstlenen Av. Cihan Türsen CHP parti üyeliğinden istifa etti. Türsen kararını sosyal medya hesabından yaptığı "CHP'yi uzaktan sevmek aşkların en güzeli" paylaşımıyla duyurdu.
Cihan Türsen, “İstifa dilekçemizi ilçemize gönderdik. Tepkim ya da öfkemin olması gibi bir durum yok. Ben partide şimdiye kadar çeşitli görevler üstendim. Görevlerimi de layıkıyla yerine getirdim. Bu anlamda süreçte parti üyesi olarak çok rahat bir değerlendirme yapılamıyor. Çünkü ben parti disiplinine çok önem veriyorum. Ben de CHP üyesi olmayan CHP'liler kervanına katıldım” dedi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 1 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka Son 16 Turu'nda BC Ventspils ile eşleşti
Sonraki Haber Arslan: Doğup büyüdüğüm mahallem için adayım

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?