ANA SAYFA > İZMİR > Çiğli’de keyifli sinema akşamları başlıyor

Çiğli’de keyifli sinema akşamları başlıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çiğli’de keyifli sinema akşamları başlıyor

Çiğli Belediyesi, yeni normalleşme süreci ile birlikte düzenlemeye başladığı kültür sanat etkinlikleri kapsamında Çiğlili sinemaseverleri birbirinden güzel filmlerin gösterileceği “Çiğli’de Sinema Akşamları” etkinliğinde buluşturacak.

İki yılı aşkın süredir devam eden Pandemi kısıtlamalarının sona ermesinin ardından yaza hızlı bir giriş yapan Çiğli Belediyesi, tiyatro ve konser etkinliklerinin ardından sinema şölenini başlatıyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün organize edeceği “Çiğli’de Sinema Akşamları” etkinliği 6 gün boyunca farklı mahallelerde gerçekleştirilecek. Yılmaz Erdoğan’ın yönetmenliğinde gişe rekorları kıran, başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Ezgi Mola gibi ünlü isimlerin yaptığı Organize İşler Sazan Sarmalı filminin gösterimi 12 Temmuz Pazartesi günü (bugün) İnönü, 13 Temmuz Salı günü Egekent Mahallesi’nde yapılacak. Etkinlik kapsamında, Meltem Bozoflu’nun yönetmenliğini yaptığı “Cici Babam” filmi 14 Temmuz Çarşamba günü Balatçık, 16 Temmuz Cuma günü Yeni Mahalle’de; “Aladdin” filmi ise 17 Temmuz Cumartesi günü Evka-2, 18 Temmuz Pazar günü Köyiçi Mahallesi’nde beyaz perde de olacak.   

Başkan Gümrükçü: “Moral olacak”

Topluma moral olması adına kültürel etkinlikler düzenlemeye devam ettiklerini ifade eden Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, “Pandemi kısıtlamaları nedeniyle çok uzun süredir Çiğlili hemşehrilerimizle kültür sanat etkinliklerinde bir araya gelemiyorduk. Normalleşme döneminin başlamasıyla birlikte tiyatro ve konser etkinliklerimizin ardından şimdi de sinema akşamları düzenliyoruz. Birbirinden güzel filmleri altı gün boyunca hep beraber izleyeceğiz. Tüm vatandaşlarımızı bu güzel etkinliğimize bekliyorum. Gelin, birlikte eğlenelim” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Tabip Odası 2021 yılı Olağan Genel Kurulu Karşıyaka'da gerçekleştirildi
Sonraki Haber Egeli öğrencilerden, tedavi gören çocuklara moral

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?