ANA SAYFA > GÜNDEM > Çiftçioğlu'ndan Polis Haftası jesti

Çiftçioğlu'ndan Polis Haftası jesti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çiftçioğlu'ndan Polis Haftası jesti

AK Parti Karşıyaka İlçe Teşkilatı, Polis Haftası’nı kutladı.

AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu , Polis Teşkilatı’nın 174. Yıldönümü ve Polis Haftası kapsamında Karşıyaka Kaymakamı  Ali Rıza Çalışır ile birlikte Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne ziyarette bulundu. Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu ile İlçe Yönetimi Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürü Kaan Coşkun ile Karşıyaka Emniyet Teşkilatı Personelinin Polis Haftası’nı kutlamak için özel pasta hazırlatıp, tüm polislere jest yaptı.
AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu; İlçe Emniyet Müdürü Kaan Coşkun’un yoğun temposundaki çalışmalarından dolayı tebrik ederek, “Karşıyakamız için gece gündüz demeden çalışan, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlayan başta Karşıyaka Emniyet Müdürümüz, ardından emniyetimizin değerli teşkilatına böylesine kutsal bir vazifeyi gerçekleştirdikleri için teşekkür ediyorum. Polis Teşkilatımızın 174. yılında huzur ve güvenliğin sağlanmasındaki gayretlerinden dolayı tüm polis memuru ve amiri arkadaşlarımızın Polis Haftası’nı kutluyorum” dedi.

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Batur İlk Meclis toplantısında Kentsel dönüşüm mesajı verdi
Sonraki Haber Bayraklı Belediyesi'nde kapalı kapı kalmadı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?