ANA SAYFA > GÜNDEM > Çiftçioğlu'ndan başkan Tugay'a çocuklar için çağrı...

Çiftçioğlu'ndan başkan Tugay'a çocuklar için çağrı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çiftçioğlu'ndan başkan Tugay'a çocuklar için çağrı...

Ak Parti Karşıyaka İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu'ndan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı arefesinde Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay'a; Karşıyaka Evrensel Çocuk Müzesi ve Eğitim Kampüsü'ne 14 yaşına kadar olan çocuklarımızın girişlerinin ücretsiz olması için çağrı geldi.

Çiftçioğlu yapmış olduğu yazılı açıklamada; Karşıyaka Evrensel Çocuk Müzesi ve Eğitim Kampüsü'ne üç yaşın üzerinde giren her bireyin ve çocuğun kişi başı 10 TL ücret ödemek zorunda kaldığını, müze içerisindeki etkinliklerinde ayrıca ücrete tabi tutulduğunu belirterek bu durumun sosyal belediyecilik anlayışına uymadığını, devam eden bu uygulamaya Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın son vermesini bekledikleri kaydetti.
Belediye Meclisi'nde  meclis üyelerinin de söz alarak konuyu gündeme taşıdıklarını ifade eden Ak Parti Karşıyaka İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu; belediye tarafından çocuklarımıza verilecek en güzel armağanın bu ince davranışla gerçekleşeceğini belirtti.  Çiftçioğlu; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı arefesinde 14 yaşa kadar ücretsiz girişlerin olması gereken uygulamaya  geçişin 23 Nisan 2019 tarihi itibari ile başlamasını Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay'dan beklediklerini kaydetti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bilge Çınarlar’dan renkli final...
Sonraki Haber Karşıyakalı Ressam Öztürk, Mısır'da üniversitede tez konusu oldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?