ANA SAYFA > GÜNDEM > CHP'nin Karşıyakalı kadınları başarılarına pasta kesti

CHP'nin Karşıyakalı kadınları başarılarına pasta kesti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CHP'nin Karşıyakalı kadınları başarılarına pasta kesti

31 Mart yerel seçimlerinde büyük bir fedakarlıkla çalışan CHP Karşıyaka Kadınlar Kolu bir araya gelerek pasta kesti.

Cunmhuriyet Halk Partisi (CHP) Karşıyaka İlçe Başkanlığı binasında bir araya gelen Karşıyaka'nın CHP'li kadınları başarılarını pasta keserek kutladılar.
CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım'ın da bulunduğu toplantıda seçimleri analiz eden CHP Karşıyaka Kadınlar Kolunu kutlayan CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, "31 Mart yerel seçimlerinde büyük bir fedakarlıkla çalışan emekçi,  parti neferi yüzlerce kadın yoldaşımız İlçe Başkanlığında bir araya gelerek mücadeleye devam dediler. Örgütlü mücadele içerisinde ben değil biz diyebilen başta Kadın kolları Başkanı Buket Fatos Palen Erol 'a yönetim kuruluna stantlarda gece gündüz demeden çalışan kadınn yoldaşlarımıza tekrar teşekkür ediyorum.
Ben gücümü hep sizlerden aldım sizlerden almaya devam edeceğim. Herzaman kadın yoldaşlarımızın yanında oldum olmaya devam edeceğim. Çünkü başarı ancak Kadın ve gençlerle mümkündür. Yapacak çok işiniz olduğunu biliyor ve yolunuz açık olsun diyorum" dedi.

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir’de ekmek ve pide fiyatları belirlendi
Sonraki Haber Başkan Tugay'dan başarılı öğrencilere ödül

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?