ANA SAYFA > GÜNDEM > CHP'nin Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay

CHP'nin Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CHP'nin Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay

CHP'nin sabaha kadar süren PM toplantısında Karşıuyaka Belediye Başkan adayı Dr. Cemil Tugay oldu.

MYK'nın ardından ise CHP PM'ye geçildi. Alınan bilgiye göre, CHP PM, CHP Karşıyaka Belediye Başkanı Adayı olarak Cemil Tugay'ı kabul etti.
Tugay, PM'de 34 kabul, 25 ret, 1 çekimser oy aldı.
CHP Karşıyaka İlçe Yönetiminde ve Karşıyaka Kent Konseyi'nde de görev yapan Cemil Tugay Tıp Doktoru.

Kimdir?
1967 yılında doğdu 1983 yılında İzmir İnönü Lisesinden mezun oldu ve Ege Üniversitesi Tıp Fakültesinde tıp eğitimine başladı.
1989 yılında Tıp Fakültesinden mezun oldu ve 1993 yılına kadar Çorum ve İzmirde değişik sağlık kuruluşlarında pratisyen hekim olarak görev yaptı.
1993 yılında Tıpta uzmanlık sınavını kazanarak Ankara Numune Hastanesi Estetik ve Plastik Cerrahi Kliniğinde uzmanlık eğitimine başladı.
1995 yılında İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Plastik Cerrahi kliniğine geçerek devam ettiği uzmanlık eğitimini 1999 yılında tamamladı.
Uzmanlık eğitimi süresince 1997 yılında 3 ay süreyle İstanbul Amerikan Hastanesinde Klinik Fellow olarak çalıştı.
1998-1999 yılları içinde 1 yıl boyunca Amerikanın önde gelen hastanelerinden Cleveland Clinic Foundation’ da Research Fellow olarak çalışmalarda bulundu. Amerikada bulunduğu süre içinde yaptığı çalışmalardan birisi ile “Merlin Bumpus Junior İnvestigator” ödülü, bir diğer çalışmasıyla “Ohio Valley Bölgesi Plastik Cerrahi Yıllık Kongresi”nde klinik ve araştırma dalları içinde en iyi çalışma (Best Overall Paper) ödülü aldı.
1999 yılında uzman olduktan sonra Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Plastik Cerrahi Kliniği’nde öğretim üyesi ve İzmir Karşıyaka Devlet Hastanesinde Plastik Cerrahi uzmanı olarak görev yaptı.
2004 yılında Köln/Almanya’da Mediapark Kliniğe Dr. Serdar Eren tarafınca kabul edildi ve klinik fellow olarak çalıştı
Op. Dr. Cemil TUGAY Eylül 2005 - Eylül 2009 arasında İzmir Kent Hastanesinde  görev yaptıktan sonra İzmir Alsancak'ta kendi kliniğini kurmuş ve burada hastalarını kabul etmeye devam etmektedir.
Dr. Tugay Avrupa Estetik ve Plastik Cerrahi Derneği, Türk Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Derneği, Türk Estetik Cerrahi Derneği ve Türk Rekonstrüktif Mikrocerrahi Derneği üyesidir.
Uzman olduktan sonra Amerika ve Avrupa’da pek çok kliniği ziyaret eden Dr. Tugay’ın yurt içi ve yurt dışında sunduğu ve yayımlanmış çok sayıda çalışması mevcuttur.

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 3
Önceki Haber Yolda giden araba alev aldı, küle döndü...
Sonraki Haber CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı M. Tunç Soyer

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


hakanbilir hakanbilir 31.01.2019

karşıyakalımı alevi mi ? karşıkayalı değilse oy yok alevi ise oy yok atatürkçu chpliyiz

yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?