ANA SAYFA > GÜNDEM > CHP'nin delege seçimlerine çekiçli saldırı

CHP'nin delege seçimlerine çekiçli saldırı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CHP'nin delege seçimlerine çekiçli saldırı

Yalı Mahallesi'nde, CHP'nin delege seçimleri devam ederken, kimliği belirsiz bir erkek sandığa çekiçle vurup, plakasında 'Evleniyoruz' yazılı otomobille olay yerinden uzaklaştı.

Karşıyaka Yalı Mahallesi'nde Kadın Danışma Merkezi'nde bugün yapılan delege seçimlerinde oy kullanma işlemi devam ederken, kimliği belirsiz bir erkek sandığa çekiçle vurup, plakasında 'evleniyoruz' yazan gelin arabasına bindi ve olay yerinden ayrıldı.CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter, "Bir adam sandığa yaklaşmış, sandık görevlileri 'kimliğinizi verin' demiş. Adam da 'kimliğim yok ama çekicim var' diyerek, sandığa çekiçle vurmuş. Sandıkta hasar olmadığı için oy verme işlemi devam etti. Adamı kimse tanımıyor, muhtemelen partili değil. Adam daha sonra plakasında 'evleniyoruz' yazılı düğün arabasına binip gitmiş" dedi.

CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Mustafa Özuslu da karakola giderek şikayetçi oldu. Özuslu, olay anında mekan içinde kamera çekimi yapılmadığını, ancak Dudayev Bulvarı Başkent Hastanesi yakınlarındaki kameralardan saldırganın kimliğinin tespit edilmeye çalışılacağını söyledi.

Yalı Mahallesi'nde tek listeyle yapılan seçim, sandığa çekiçli saldırıdan olmasa da, çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle iptal edildi. Bin 64 CHP üyesinin olduğu sandıkta 355 üyenin sandığa gitmesi gerekiyordu, ancak bu sayı 304'te kaldı. Kongre takvimine göre delege seçimleri için süre dolduğundan, seçimi tekrarlayacak zaman da kalmadı. CHP İzmir li Başkanlığı, hafta başında Yalı Mahallesi hakkındaki kararını verecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka yine prim bekliyor
Sonraki Haber Karşıyaka'nın yeni salonunun taslak projesi hazır

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?