ANA SAYFA > İZMİR > CHP'li Sındır: Mühür sizin elinizde

CHP'li Sındır: Mühür sizin elinizde

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CHP'li Sındır: Mühür sizin elinizde

CHP İzmir Milletvekili ve Adayı Kamil Okyay Sındır, Babaocağı Bornova’da sürdürdüğü seçim çalışmalarına hız verdi. Bornova’yı mahalle mahalle gezerek hemşerilerinden CHP iktidarı için destek isteyen Sındır, “CHP’yi iktidara, beni Meclis'e taşıyacak olan sizlersiniz, destek verin Meclis'te sesiniz olayım” dedi.

Esnaf ziyaretlerinde, ev ve kahvehane toplantılarında Bornovalılardan CHP iktidarı için destek isteyen Sındır, Çamdibi’nde düzenlenen bandolu yürüyüşte yüzlerce hemşerileriyle birlikte bayram coşkusunu sokakta yaşadı. Yeşilçam Mahallesi Pazar yeri ziyareti ile çalışmalarına devam eden Sındır, hemşerilerinin taleplerini dinledi. Sındır; “CHP’yi iktidara, beni Meclis'e taşıyacak olan sizlersiniz, destek verin Meclis’te sesiniz olayım. Destek verin, yetki verin hep birlikte aydınlık günleri kuralım, AKP’yi sandığa gömelim. Haksızlıklara, hukuksuzluklara, talana ve kayırmaya 1 Kasım’da son verelim. Mühür de yetki de sizin elinizde. 1 Kasım’da önce Türkiye diyeneler kazanacak” dedi.

“SOSYAL YARDIMLARI EN AZ İKİ KATINA ÇIKARACAĞIZ”

Türkiye’nin 13 yıllık AKP iktidarı ile büyük bir erozyona uğradığını ve sorunların yumak geldiğini ifade eden Sındır, “13 yılda AKP’nin yarattığı tahribatı bitirmek için iktidar olmak istiyoruz. AKP iktidarının sosyal yardım harcamaları için bütçeden ayırdığı pay, AB ortalamasının ancak yarısı kadar. Sosyal yardımların yapılış biçimi, yardım alan yurttaşların onurunu zedeleyici nitelikte. AKP Türkiye’yi, oy karşılığı sosyal yardım yaklaşımından hareket eden politikalara mahkum etti. Bizim hedefimiz, yurttaşlarımızın gelecek kaygısı duymadan, hakça, onurlu ve insanca yaşayacağı bir düzeni kurmak.  İktidarımızda hiçbir sosyal yardımı kesmeyeceğiz. Tam aksine bütün sosyal yardımları en az iki katına çıkaracağız” dedi.

“ÖĞRETMENLİK TOPLUMUN SAYGIN MESLEKLERİNDEN BİRİ HALİNE GELECEK”

Çalışmaları sırasında öğretmen adayı öğrencilerle sohbet eden ve Bornova’nın öğrenci kenti olduğunu vurgulayan Sındır; “Üniversite mezunu çocuklarımızın işsizliği onlar için de ülkemiz için de büyük kayıp. İktidarımızda atanamayan öğretmenlerimiz önceliğimiz olacak. Öğretmenliği yeniden toplumun en saygın mesleklerinden biri haline getireceğiz. Çünkü bir toplumu şekillendirenlerin öğretmenler olduğunun bilincindeyiz. Bu yüzden öğretmen yetiştiren yüksekokul ve fakültelerin olanaklarını yükselteceğiz. 140 bine yaklaşan öğretmen açığını ivedilikle kapatacağız. Öğretmen atamalarında, kayırma ve kadrolaşma amaçlı yapılan sözlü sınavlara son verip başarının esas alındığı uygulamaları hayata geçireceğiz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber MHP’li Tanrıkulu: Rekor katılım olsun
Sonraki Haber Kaf Kaf, Adanaspor deplasmanında

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?