ANA SAYFA > İZMİR > CHP'li Sındır: Milletimiz seçeneksiz değil

CHP'li Sındır: Milletimiz seçeneksiz değil

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CHP'li Sındır: Milletimiz seçeneksiz değil

Seçim çalışmalarını Kemalpaşa ve köylerinde sürdüren CHP İzmir Milletvekili ve milletvekili adayı Kamil Okyay Sındır hemşehrileri ile bir araya geldi, CHP iktidarı için destek istedi.

Kemalpaşa’nın Halilbeyli, Sarıçalı, Gerdeme ve Hamzababa köylerinde halkın sorunlarını dinleyen, CHP iktidarında yapacaklarını anlatan Sındır vatandaşlardan sandığa gitmelerini ve sahip çıkmalarını istedi.

Çalışmaları esnasında kahvehane ve ev ziyaretleri yaparak vatandaşlara seslenen Sındır; “Çiftçimiz, üreticimiz bu iktidar döneminde görmezden gelindi. Toprağını ekemez biçemez duruma getirildi. Hemen her şeyin dışardan satın alındığı bir ülke haline geldik. Vatandaşı köyünden toprağından, tarlasından ettiler. Böyle olunca da kentlerde başta işsizlik ve diğer sorunlar aldı başını gitti. Bugün her evin birinci sorunu iş ve aş sorunudur. Bu böyle devam edemez. Destek verin, yetki verin hep birlikte bu çarpıklığa son verelim. Mühür de yetki de sizin elinizde” dedi.
 
“BU ÜLKE HİÇ KİMSEYE MAHKUM OLMADI!”
Türkiye’nin yanlış politikalar sonucu her geçen gün sıkıntılar içine girdiğini ifade eden Sındır; “Bu iktidar döneminde ve özellikle de son dönemde, toplumun mutlu bir azınlık dışında ki hemen her kesimi büyük zorluklarla yaşam mücadelesi veriyor. Çiftçimiz, emeklimiz, işsizimiz, asgari ücretli hemen herkes büyük sıkıntılar çekiyor. Bu iktidar sırf kendi çıkarı uğruna halkı da ülkeyi de büyük tehlikelere atmaktan geri durmuyor. Sırf koalisyon kurmamak için memleketi getirdikleri durum ortada. İşbaşına gelirken ne demişlerdi; ‘Millete hizmetkarlık edeceğiz!’ Şimdi millete efendilik etmeye kalkıyorlar. Milletimiz 7 Haziran’da size ne dedi? Uzlaşın, koalisyon kurun dedi. Ama bunlar milleti yani sizleri görmezden geldiler. Niye? Kendi iktidarları sürsün diye. Buna dur demek, bu sorumsuzluğu ve bencilliği yüzlerine vurmak için sandık önümüze geliyor.  Bu ülke hiç kimseye mahkum olmadı. Milletimiz seçeneksiz de değil. Kurtuluşunda ve kuruluşunda olduğu gibi zor zamanların partisi CHP dimdik ayakta ve hazır. Birikimli kadroları ile programları ile CHP olarak hazırız. Destek verin, ülkemizi hep birlikte aydınlığa çıkaralım. Adaleti de geliri de tabana yayalım” dedi.
 
“BÖLÜŞEREK GÜÇLENİRİZ, BÖLÜNEREK YOK OLURUZ!”
Hamzababa köyünde Aşure Günü hazırlıkları yapan kadınlarla sohbet eden Sındır, keşkek kazanı başına geçti. Sındır kadınların imece ile çalışmalarının tüm topluma örnek olması gerektiğini belirterek "Bölüşerek, dayanışarak güçleniriz. Bölerek sadece zayıflarız, yok oluruz" dedi. Sındır kadınların isteği ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaf Kaf lideri konuk ediyor
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka, İstanbul Büyükşehir'e fark attı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?