ANA SAYFA > İZMİR > CHP’li Sındır: Kadınlarımıza minnettarız!

CHP’li Sındır: Kadınlarımıza minnettarız!

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CHP’li Sındır: Kadınlarımıza minnettarız!

1 Kasım seçimleri sonrasında CHP örgütleriyle bir araya gelmeye devam eden İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, Bornova Kadın Kollarına teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Kadın kollarının seçim süreci boyunca özveriyle çalıştığını belirten Sındır, “büyük bir özveri ile gayret gösteren, bıkmadan usanmadan çalışan kadınlarımıza minnettarız” dedi.

1 Kasım seçimleri sonrasında CHP Bornova Kadın Kollarını ziyaret eden Sındır, “7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde kapı kapı dolaşan, sokak sokak yürüyen, yolları aşındıran bıkmadan usanmadan çalışan kadınlarımıza minnettarız. ‘1 hemşerimize daha ulaşır mıyız acaba’ diye mücadele veren, örgütlü çalışmanın yanında bireysel çabalarını da eksik etmeyen kadınlarımıza teşekkürü borç bilirim. Seçimlerde örgütümüzün tüm organları mahalle temsilcisinden yönetimlere kadar herkes özveriliyle çalıştı. Biz ne zaman çalışmak için sahaya insek kadınlarımız hep yanımızda oldu. Bizim olmadığımız yerlerde ve zamanlarda kadınlarımız çalıştı. Kadınlarımız çalışmalarımızda hep yanımızda oldu. Başarı çok görece bir kavramdır. Bir kadınımızın, AKP’li bir seçmenin ya da başka bir partiye oy vermiş bir seçmenin bize oy verdirmesini sağlaması bile başarıdır” dedi.

“7 HAZİRAN SONRASINDA KORKU SARMALI YARATILDI”

1 Kasım seçimleri sonrasında ortaya çıkan tabloyu değerlendiren Sındır, “Patimizin 1 Kasım seçimleri sonrasında sonuçlar itibariyle beklentinin altında kalmasının nedeni 7 Haziran sonrasında yaratılan korku ve gelecek endişesidir. Siyasi parti kimliği olmayan tarafsız vatandaşlarımızın, AKP tarafından yaratılan korku ve gelecek endişesinden etkilenmediğini söylemek doğru olmaz. İnsanlar korku sarmalında kuşatıldı. 7 Haziran sonrası sivil, asker, polis 400’ün üzerinde canımız kurban edildi” dedi.

“PSİKOLOJİK BİR OPERASYON YAPILDI!”

7 Haziran sonrasında toplumda korku ve endişe üzerine dayalı bir psikolojik bir operasyon yapıldığını dile getiren Sındır sözlerini şöyle sonlandırdı: “Bu bir toplum psikolojisidir. Biz yapmadık, çalışmadık değil; çalıştık gayret ettik. Yaşananlar AKP’yi tek başına iktidara getirmek için yapılan bir darbedir. Çok kısa süre içerisinde insanımız gerçekleri görecek ve yine inanarak, güvenerek tercihlerini yapacaktır. Ben böyle olacağına inanıyorum. Sonuna kadar mücadele edeceğiz. Milletimiz asla ve asla ülkemizi karanlığa götüreceklere prim vermeyecektir. AKP şuanda sevgi ve güvene dayalı bir şekilde iktidara gelmedi. Korkuya ve baskıya dayalı bir iktidarın yaşaması eşyanın tabiatına aykırıdır.”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Haber Bulunamadı
Sonraki Haber Göztepe Bakır'a davadan vazgeçti...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?