ANA SAYFA > İZMİR > CHP'li Sındır: Haktan yana olmak görevimiz

CHP'li Sındır: Haktan yana olmak görevimiz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CHP'li Sındır: Haktan yana olmak görevimiz

CHP İzmir Milletvekili ve adayı Kamil Okyay Sındır seçim çalışmalarına Aşure Günü ve pazar yeri - kahvehane ziyaretleriyle devam etti.

Sındır Konyalılar Vakfı ve Bornova 3. Sanayi Sitesi’nin Aşure Günü’ne katıldı. Sındır akşam saatlerinde de Bornova Atatürk Mahallesi pazar yerini ziyaret etti, kahvehane toplantılarında hemşerileriyle buluştu.

“ANADOLU’NUN VE CUMHURİYETİMİZİN MUCİZESİ!”
İzmir Konyalılar Vakfı’nın, Cuma günü etkinlikleri kapsamında düzenlediği Aşure Günü’ne katılan Sındır hemşerileriyle bir araya geldi.  Muharrem Ayı’nı yaşadığımız bugünlerin, birlik ve kardeşliğimize katkı sağladığını ifade eden Sındır; “Her birimizin farklı etnik ve inanç kökeni olmasına karşın bu günleri hep birlikte yaşamak bize özgü çok ender bir olay. Farklı farklı inanç ve kültürümüz olsa da yurttaşlarımızın bugünleri hep birlikte yaşaması, anması Anadolu’nun mucizesi. Bugün hangi mahalleye giderseniz gidin farklı illerden ve kültürlerden gelen vatandaşlarımızın birbirlerine aşure verdiklerini dualar ettiklerini görürsünüz. Din ve vicdan özgürlüğümüzün, birey ve yurttaş olmanın bize kazandırdığı en büyük güvence sayesinde bunu yaşıyoruz. Ne mutlu ki bu topraklar ve Cumhuriyetimiz bize bu erdemi ve hoşgörüyü kazandırdı. Biz sadece birbirimizin külüne değil varlığına muhtacız” dedi.
 
“ADALETİ, EŞİTLİĞİ, FAZİLETİ SAĞLAMAK HEPİMİZİN GÖREVİ!”
Muharrem Ayı’nın; doğruluğun, erdemin ve adil olmanın ne denli anlamlı olduğunu anımsatması açısından ayrı bir önemde olduğunu belirten Sındır; “Bugün doğrunun, adaletin, erdemin anımsanması ve yaşatılması için çok önemli. Başımıza ne geldiyse adaletten ve doğrudan yoksun zihniyetlerin yönetiminden geldi. Adaleti, eşitliği, fazileti sağlamak hepimizin görevi. Doğrudan ve haktan yana olmak, güce boyun eğmemek ve adil olmak, yanlışa yanlış diyebilmek. İnsanı dili, dini, kökeni, varlığı, yokluğu ile değil sadece insan olarak görmeliyiz. Muharrem Ayı’nın ulusumuza ve tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini diliyorum” dedi.
 
“PAZAR BEREKETİNİ TABANA YAYACAĞIZ”
Bornova Atatürk Mahallesi pazaryerinde hemşerilerine seslenen Sındır konuşmasını şöyle sonlandırdı: “Kırmızıdan beyaza her çeşit renkteyiz. Ayrı gayrımız yok, farklılığımız zenginliğimiz. 1 Kasım'dan sonra, CHP iktidarında pazar bereketini toplumun tüm kesimlerine adil ve eşit bir şekilde yayacağız”
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Filede İzmir derbisi 16:30'da...
Sonraki Haber KSK Divanı için Akıncı ile Evlioğlu birleşti...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?