ANA SAYFA > İZMİR > CHP’li Sındır: 1 Kasım AKP’nin yok oluş miladı olacak

CHP’li Sındır: 1 Kasım AKP’nin yok oluş miladı olacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CHP’li Sındır: 1 Kasım AKP’nin yok oluş miladı olacak

CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, Kurban Bayramını hemşerileri ve partililerle geçirdi. Bayramlaşma ziyaretleri kapsamında Bornova, Karşıyaka, Çiğli, Bayraklı, Kemalpaşa, Foça, Menemen, Aliağa, Bergama ve Kınık’ta hemşerileri ile buluşan Sındır, “1 Kasım seçimleri CHP’nin zaferi, AKP’nin yok oluş miladı olacak ” dedi.

Hemşerilerinin bayramını kutlayan Sındır, “İnsanların kurban edilmediği, evlat acısının yaşanmadığı, ana babaların, evlatların, eşlerin yüreğine ateş düşmediği; huzur, barış, sevgi ve kardeşlik içerisinde bir Türkiye özlemiyle kurban bayramı kutlu olsun” dedi.

“TÜRKİYE’NİN GELECEĞİ İÇİN...”

İzmir CHP ilçe örgütlerinin düzenlediği bayramlaşma törenlerinde partililere seslenen Sındır, “Türkiye’nin geleceği için, Türkiye’nin birlikteliği ve kardeşçe yaşamı için sevdiklerimizle, dostlarımızla, yoldaşlarınızla bu bayramda küskünlükleri geride bırakalım. Ülkemizin aydınlık yarınları üzerine odaklanalım ” dedi.  CHP’nin iktidara yürüdüğünü söyleyerek sözlerine devam eden Sındır, “hep birlikte omuz omuza iktidara yürüdüğümüz bu yolda, daha kararlı daha azimli olmamız gerekiyor.  Halkın iktidarını daha çok çalışarak, daha fazla hemşerimizle kenetlenerek kurabiliriz. Türkiye’nin her seçim bölgesinde aynı mücadele azmi ile çalışırsak iktidar oluruz” dedi.

“BİR ARADA OLMAK ZORUNDAYIZ”

Cumhuriyet Halk Partisi etrafında örgütlenmenin önemine vurgu yapan Sındır, “yurttaşlarımızı bir birbirinden ayıran değil, bizi bir araya getiren değer olan Cumhuriyet Halk Partisi, onun altı ilkesi ve Cumhuriyetimizin değerleri etrafında mücadelemizi kardeşçe barış içerisinde sürdürelim. Halkımız 7 Haziranda AKP'nin iktidarına dur dedi. 1 Kasım seçimleri CHP’nin zaferi, AKP’nin yok oluş miladı olacak. Hepimizin, ülkemizin geleceğine, Cumhuriyete, parlamenter demokrasiye sahip çıkmak ve yaşatmak adına bir arada olmamız gerekiyor ” dedi.

“ÖNCE TÜRKİYE DEDİK”

Sözlerine AKP’nin 13 yıllık iktidarını eleştirerek devam eden Sındır, “AKP 13 yıllık iktidarı boyunca milletimizin insanca; barış, sevgi, kardeşlik içerisinde yaşam hakkını elinde aldı. AKP bütün kurum ve kurallarıyla egemen olmuş, muhalefet diye bir şeyi asla tanımayan, fütursuzca her istediği kanunu çıkaran, her şeyi yaparım diyen, anayasayı bile takmayan bir anlaşıyla ülkemizi idare eti. Ama milletimiz 7 Haziran’da bunun farkına vardı, uyandı ve AKP’ye ‘sana artık tek başına iktidar hakkını vermiyoruz’ dedi. Biz 7 Haziran’da milletimizin verdiği mesajı çok iyi gördük. Biz 7 Haziran sonrasında koalisyon sürecinde parti menfaatinden önce Türkiye dedik, önce Türkiye’nin menfaatleri dedik. Önce millet ve memleket dedik. Ülkemizin refahı, mutluluğu için aydınlık geleceği için biz ne yapılması gerekiyorsa onu yaptık ” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir, Tokyo Jata Turizm Fuarı'nda
Sonraki Haber Karşıyaka'nın Antep'te boynu bükük...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?