ANA SAYFA > İZMİR > CHP'li İzmir ilçe belediye başkanları toplandı...

CHP'li İzmir ilçe belediye başkanları toplandı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CHP'li İzmir ilçe belediye başkanları toplandı...

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven, partisinin belediye başkanlarını CHP İzmir İl Başkanlığı'nda topladı. Arka arkaya kutlanacak bayramlar ile İzmir'in düşman işgalinden kurtuluş ve CHP'nin kuruluş yıldönümü olan 9 Eylül'ün konuşulduğu toplantıda, Adalet kurultayına katılımlarda konuşuldu.

CHP'li İlçe Belediye Başkanlarını, İl Başkanlığında toplayan Asuman Ali Güven, belediye başkanlarının 30 Ağustos Zafer Bayramı, Kurban Bayramı ve 9 Eylül törenleriyle ilgili özel çalışmalar yapmalarını isteyerek " Türkiye'nin yerel yönetimlerdeki yüz akı olan, İzmir'deki CHP'li belediyelerin farkını bu özel günlerde de gösterelim "dedi. Güven toplantıda şunları söyledi:

AKP ÖRTBAS İÇİN BİZE SALDIRIYOR

Türkiye zor günlerden geçiyor. Ülkemizi ve halkımızı kaosa, bilinmezliğe ve yalnızlığa sürüklemeye devam eden AKP iktidarının uyguladığı baskılar, halkımızı artık yıldırmış ve bıktırmıştır. Kendi baskıları, kötü politikaları, OHAL'in karanlık yüzünü örtmek içinde sık sık partimize, Genel Başkanımıza ve tüm dünya'nın örnek gösterdiği hizmetler veren yerel yönetimlerimize saldırıyor, iftiralar atıyorlar. Amaçları belli. Gündemi değiştirmek, ellerine yüzlerine bulaştırdıkları ekonomiyi, ülkemizi yalnızlaştırdıkları dış politikayı ve berbat ülke yönetimini örtbas etmek istiyorlar. Ama biz onların yaratmaya çalıştıkları bu suni gündemin peşinden gitmeyeceğiz. Özellikle, Partimizin yüz akı olan yerel yönetimlerimizle, halk için hizmet üretmeye, İzmir'imizi ve ülkemizi kalkındırmaya, ezilenden, kimsesizden ve milletimizden yana çalışmaya devam edeceğiz.

BİZE ÇAMUR ATANLAR KENDİ BATAKLIKLARINDA BOĞULUR

Yakında arka arkaya kutlanacak çok önemli günler olduğunu dile getiren CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven "Ülkemizin geçtiği bu zor günlerde, milli birliğimizi ve berberliğimizi arttıracak, kardeşliğimizi pekiştirecek çok önemli günleri arka arkaya kutlayacağız. Bu önemli günler için Belediye Başkanlarımızla bir araya geldik. Sırasıyla 30 Ağustos Zafer Bayramı, Kurban Bayramı ve İzmir'in kurtuluşunun ve  CHP'nin kuruluşunun yıldönümlerini kutlayacağımız 9 Eylül'ü yaşayacağız. Bizler için son derece önemli olan bugünlerde, belediyelerimiz ve örgütümüz, tüm İzmir'de özel kutlamalar, önemli ziyaretler ve törenler gerçekleştirecek. Bu özel günleri anlamına uygun bir şekilde, birlik içinde ve halkımızın katılımıyla kutlamamız çok önemli. Belediye Başkanlarımız 30 Ağustos Zafer Bayramımız için özel törenler ve etkinlikler düzenleyecek, Kurban Bayramında ilçelerinde çalınmadık kapı, ziyaret edilmedik mahalle bırakmayacaklar. 9 eylül'de ise ayrı bir coşku ve heyecanla alanlarda olacağız. İzmir'imizin kurtuluşunu ve partimizin kuruluşunu özel programlarla kutlayacağız. Bugün toplantımızda bu organizasyonların koordineli bir şekilde yürütülmesi için konuştuk. Ayrıca, partimizin 26-30 Ağustos tarihlerinde Çanakkale Eceabat'da düzenleyeceği, Adalet Kurultayına da İzmir'den hem yığınsal, hem de en üst düzeyde katılımlar sağlanması konusunda ortak görüşe vardık. Belediye başkanlarımız üzerlerindeki tüm iktidar baskısına, kendilerine yöneltilen haksız ve mesnetsi ithamlara rağmen İzmirlilerle el ele yürümeye, İzmir'e yakışan hizmetler üretmeye devam ediyorlar. Keşke, AKP'de İzmir'deki yerel yönetimlerimizi, onların nasıl hizmet ürettiğine bakıp örnek alsa. Adaletli, eşit ve tarafsız hizmet nasıl üretilir, ranta dayalı değil halka dayalı yönetim nasıl yapılır öğrenirdi ve Türkiye çok daha özgür ve güçlü bir ülke olurdu. Bize atılacak çamur yapışmaz, ama bu gidişle bize çamur atanlar kendi bataklıklarında boğulur" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka'da sağlık kontrolleri sürüyor
Sonraki Haber Başkan Kocaoğu, fuarda yorgunluk atıyor...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?