ANA SAYFA > İZMİR > CHP'li Güven'den bayram mesajı ve hükümete çağrı

CHP'li Güven'den bayram mesajı ve hükümete çağrı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CHP'li Güven'den bayram mesajı ve hükümete çağrı

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven, yayınladığı mesajla İzmirlilerin Kurban bayramını kutladı. Mesajında birlik ve beraberlik vurgusu yapan Güven, “Böylesine zor günlerden geçerken, ortak değerlerimiz bizleri birbirimize daha da yakınlaştıracaktır, inşallah hükümette bu yönde adımlar atmaya başlar” dedi.

9 Eylül’de tüm İzmir’i saran heyecan ve mutluluğun Kurban bayramıyla devam etmesi dileğinde bulunan CHP İzmir İl Başkanı Güven “ Ülkemiz terör örgütleri ve bölgemizi saran ateş sebebiyle zor günler geçiriyor. Böylesine zor günleri atlatmamız için en çok ihtiyacımız olan şey birlik ve beraberliktir. Birliğimize sahip çıkmamızın böylesine önemli olduğu dönemlerde, İzmir’de yaşadığımız 9 Eylül heyecanıyla ortaya çıkan birlik ve coşkunun, kurban bayramıyla devam etmesi en büyük dileğimizdir” dedi.

İKTİDARA “YENİKAPI” HATIRLATMASI.

Güven, OHAL bahane edilerek, kurunun yanında yaşında yandığı örnekler ve şehitlerimiz sebebiyle, kurban bayramı mutluluğunun birçok evde buruk yaşanacağını belirterek “ AKP iktidarının, Yenikapı’da verdiği birlik mesajlarına tüm halkımız inanmak, güvenmek istiyor. Maalesef ki, OHAL bahane edilerek suçluların yanı sıra, kendisine muhalif olanları veya kendisi gibi düşünmeyenleri bir cadı avıyla bertaraf etmeye çalışması, halkımızın AKP’nin samimiyetini sorgulamasına sebep olmaktadır. İktidara bir kez daha çağrı yapıyoruz, FETÖ terör örgütüyle uzaktan yakından ilgisi olmayan akademisyenler, avukatlar, öğretmenler, sendikacılar ve gazetecilerin hedef alındığı bir uzlaşı anlayışı olamaz.  Suçsuz yere tutuklanan, gözaltına alınan insanların evlerinde nasıl bir bayram kutlaması yapılabilir. İktidarı sırtını dayadığı OHAL anlayışından kurtulmaya, Yenikapı’da verdiği sözleri tutmaya, demokrasi ve hukukun gereğini yapmaya davet ediyorum. İnşallah hükümet bu yönde adımlar atar” dedi.

KURBAN BAYRAMINI KUTLUYORUM

CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven kurban bayramı gibi ortak manevi duygularda buluşulan günlerin fırsata çevrilmesi gerektiğini ifade ederek “Bu bayramın birliğimizi, kardeşliğimizi ve paylaşımlarımızı arttırmasına vesile olmasını temenni ediyorum.  Başta İzmirli hemşerilerimiz olmak üzere, tüm halkımızın ve İslam aleminin kurban bayramını kutluyor, ülkemiz için daha fazla demokrasi ve adalet diliyorum” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Delican: Kurban değil, mazlum kanı akıtanlar hesap verecek
Sonraki Haber Karşıyaka Teniste Türkiye şampiyonu...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?