ANA SAYFA > GÜNDEM > CHP’li başkanlardan Karşıyaka İlçe Örgütü'ne ziyaret

CHP’li başkanlardan Karşıyaka İlçe Örgütü'ne ziyaret

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CHP’li başkanlardan Karşıyaka İlçe Örgütü'ne ziyaret

CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, CHP Karşıyaka İlçe Örgütü’nü ziyaret etti.

Sohbet havasında geçen etkinliğin ilk bölümünde ev sahibi olarak söz alan Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, “Karşıyaka İlçe Örgütü Kadın Kollarıyla,Gençlik Kollarıyla ve Belediyesiyle söylemde ve eylemde bir bütün olarak hareket eden yoldaşlık kültüründe beraber olan İzmir'in en güçlü örgütlerinden biridir.13 bin üyesi olan ve 6 Aralık Kongresinden itibaren hiç ayrışmadan içe dönük değil tamamiyle dışa dönük bir mücadele veren güçlü bir örgüttür. Siyasi bilinci olmayan siyasi eylem koyamaz mantığıyla hareket ederek üye temel siyasi eğitim vermek için program yaptık. Başta kendim olmak üzere tüm yönetim ve kadın kollarımız bu eğitimi almak için ilimize müracaat ettik. Daha sonraki süreçte13 bin üyemize mesaj çektik ve şuan yüzlerce talep var” dedi.

Alaattin Yüksel’den övgü dolu sözler

Uğur Yıldırım’ın ardından söz alarak kısa bir konuşma gerçekleştiren CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel ise, “Karşıyaka her zaman ki nezaketiyle bizi karşıladı. Karşıyaka İlçe Örgütü görevini layıkıyla yerine getiriyor.Türkiye'de nasıl iktidar olunur sorusuna Karşıyaka'ya dönüp bakarak cevap bulabilirsiniz” diyerek Karşıyaka İlçe Örgütü’ne övgüler yağdırdı.

Akpınar: “CHP’ye çok şey borçluyum”

Programın sonunda söz alarak kapanış konuşmasını yapan Hüseyin Mutlu Akpınar, CHP’ye çok şey borçlu olduğunu söyleyerek, “CHP ile varoldum. Eğer CHP'de siyaset yapmamış olsaydım Hüseyin Mutlu Akpınar'ı kimse tanımazdı. Bu nedenle yaptığımız hizmetlerde ülkemize ve dünyaya adımızı duyurursak bunu da CHP adına yapıyoruz. Geçen haftalarda kadınlarımızın sesi olarak ‘Sana ne’ afişleriyle sadece Karşıyakamızda kalacağımızı düşünürken Amerika'ya kadar ulaştık. Berlin'de fuara girdiğimizde Alman gazetelerinin manşetindeydik. O manşette beni en mutlu eden nokta manşette Hüseyin Mutlu Akpınar'ın değil de Türkiye'de Kemal Kılıçdaroğlu'nun liderliğini yaptığı partinin belediye başkanı yazmasıydı. İşte ben O’yum ! Cumhuriyet Halk Partisi’nin Belediye Başkanıyım” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Büyükşehir'den can dostlar için büyük yatırım
Sonraki Haber Thomas Abercrombie imzayı attı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?