ANA SAYFA > GÜNDEM > CHP'li Balbay referandum çalışmalarını Örnekköy'de sürdürdü

CHP'li Balbay referandum çalışmalarını Örnekköy'de sürdürdü

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CHP'li Balbay referandum çalışmalarını Örnekköy'de sürdürdü

CHP İzmir milletvekili Mustafa Ali Balbay 16 Nisan referandum çalışmalarını İzmir’in Karşıyaka ilçesine bağlı Örnekköy ve Roman mahallelerinde sürdürdü. Karşıyaka’nın kenar semtleri olarak görülen Örnekköy ve Roman mahallelerinin en temel sorununun işsizlik olduğunu vurgulayan Balbay bölgede özellikle gençlere seslendi.

Balbay, “ülkemizde 18 yaş ve 30 yaş arasında 15 milyon gencimiz var. Bu gençlerimizden 5 milyonu işsiz. Çare 15 milyon gençten bir kaçını milletvekili yapmak mı, işsizliğe kalıcı çözüm bulmak mı?” diye sordu.  Kahvelerdeki gençler, ‘Hayır işsizliğe çözüm bulmak’ diye yanıt verdiler.

Balbay Karşıyaka’da bir kişiyi Hayırcı yapmaları şartıyla İnsanı ve Devleti Yaşatmak İçin Hayır adlı yazdığı kitabı imzalı olarak kendilerine dağıttı. 500 adet kitap yarım saat gibi kısa bir sürede tükendi.

Balbay’ın Örnekköy’de şehit yakını Neşe hanımla sohbeti herkesin yüreğini burktu. Şehit yakını terörün biran önce bitirilmesini istedi ve ‘Cumhuriyet bizim. Alamayacaklar elimizden, koparamayacaklar bizi. Asla asla. Hayır hayır.  Benim evladımın yazılarını yok ettiler. Benim kızım özürlüler derneğine gönüllü yazılar yazıyordu. Ve Atatürk yazıları yazdığı için çocuğumun dergilerine basmadılar yazılarını. Cumhuriyet çocuklarını yok edemeyecekler. Bunun için hep beraber hayır diyeceğiz. Basacağız ayağımızın en gücüyle. Benim çocuğumun geleceğiyle oynayamayacaklar. Biz şehitlerimizin kanını onlara ezdirmeyeceğiz. Bizim gibileri yok edemeyecekler, onları güldürmeyeceğiz ve ağlamayacağız” diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Türkiye'de 6,5 milyon öğrenci trafik kurallarını öğrenecek
Sonraki Haber İzmir'e sembol buldu, ismi unutuldu!

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?