ANA SAYFA > İZMİR > CHP'den Meslek Fabrikası için nöbet kararı

CHP'den Meslek Fabrikası için nöbet kararı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CHP'den Meslek Fabrikası için nöbet kararı

CHP, tahliye için tebligat gönderilen ve boşaltılması istenen Meslek Fabrikası’nda nöbet kararı aldı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Meslek Fabrikası çatısı altında faaliyet yürüttüğü eski DGM binasının Vakıflar Genel Müdürlüğü’ne devredilmesi sonrası tahliye işlemleri ile ilgili çalışmalar da başladı. Konak Kaymakamlığı’nın pazartesiye kadar verdiği tahliye süresi ise bugün sabah doldu. Binayı boşaltmayacaklarını duyuran İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, sabah 09:00’dan itibaren bina önüne geldi.

Meslek Fabrikası önünde nöbet devam ederken, CHP İlçe Başkanları olağanüstü toplandı. CHP İzmir İl Başkan Vekili Murat Aydın başkanlığında yapılan toplantıda alınan karar doğrultusunda her gün iki ilçenin Meslek Fabrikası önünde nöbet tutacağı kararı alındı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ülkelere Göre Güncel Saat Bilgisi ve Saat Farkı Hesaplama Yöntemleri
Sonraki Haber Başkan Tugay Meslek Fabrikası önünde: Ayrılmıyoruz...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?