ANA SAYFA > GÜNDEM > CHP’den çelenkli protesto

CHP’den çelenkli protesto

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CHP’den çelenkli protesto

Chp Karşıyaka İlçe Başkanlığı, milli bayramlardaki törenlere partilerin çelenk koymasının yasaklanmasını, Karşıyaka Hükümet Konağı önüne çelenk koyarak protesto etti.

Chp Karşıyaka İlçe Başkanı Mustafa Özuslu, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Chp Karşıyaka Gençlik Kolları Başkanı Ozan Uyan ve çok sayıda partilinin katıldığı protesto sırasında konuşan Chp Karşıyaka İlçe Başkanı Mustafa Özuslu, “Bugün Atatürk’ün yoldaşları olarak bu bayramı kutluyoruz. Biz Cumhuriyet Halk Partililer olduğumuz sürece cumhuriyeti ve kazanımlarını bıkmadan, usanmadan, korkmadan anlatmaya devam edeceğiz. Cumhuriyete yapılan saldırıların karşısında kanımızın son damlasına kadar savaşacağız. Şu anda burada çelenk koyarak, bizim cumhuriyet coşkusunu yaşamamızı engellemek isteyenlere cevap veriyoruz. Onlara en güzel cevabı ise 1 Kasım’da sandıklarda vereceğiz” dedi.

Gösterinin sona ermesinin ardından Karşıyaka Haber muhabirine yaklaşan seçimlerle ilgili değerlendirmelerde de bulunan Özuslu, “1 Kasım’a çok az bir zaman kaldı. Biraz önce söylediğim gibi Cumhuriyet Halk Partisinin amacı cumhuriyeti ilelebet payidar kılmaktır. Türkiye’nin normalleşmesini sağlamak, yeniden hukuk düzenine dönmek, yeniden hak ve hukukun hayata geçeceği, herkesin işiyle aşıyla güvenlik içinde yaşayacağı bir düzende ülkeyi ileriye taşımak için vatandaştan yetki isteyeceğiz. Biz kendimize güveniyoruz. Partimiz programıyla, seçim beyannemeleriyle, kadrolarıyla iktidara hazır. Vatandaş da görevini yaparak Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidara getirecektir” ifadelerini kullandı.

Koalisyona kapılarını hiçbir zaman kapatmadıklarını belirten Özuslu, “Tabii ki tek başımıza iktidara gelmek isteriz ama bu koşullar oluşmazsa önce Türkiye diyerek bu sorumlulukla koalisyon için de elimizi taşın altına koyarız. Biz Karşıyaka’da Cumhuriyet Halk Partisi’nin büyük beklentilerine çok ciddi bir cevap vereceğiz. Karşıyaka’da oy oranımız ciddi seviyede artacak. Ben inanıyorum ki İzmir’in her iki bölgesinden de en az 7şer milletvekili çıkartacağız” diyerek beklentilerini dile getirdi.

 

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Anjiyo'da yeni dönem
Sonraki Haber Haber Bulunamadı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?