ANA SAYFA > GÜNDEM > CHP'de Karaege-Durak kavgası büyüyor...

CHP'de Karaege-Durak kavgası büyüyor...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CHP'de Karaege-Durak kavgası büyüyor...

Karşıyaka CHP İlçe teşkilatında olağanüstü genel kurul için başlayan "imza hareketi" ilçe başkanı Dr. Ali Karaege ile Karşıyaka belediyesi eski başkanı Cevat Durak'ın oğlu Burak Ali Durak'ı da karşı karşıya getirdi.

CHP'nin yerel seçimlerde rekor oyla belediyeyi kazandığı Karşıyaka'da, ilçe başkanı Dr. Ali Karaege’nin pasif kaldığını savunan delegeler Karşıyaka 2. Noter’e giderek imzalarını vermeye devam ederken, CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Dr. Ali Karaege,  hareketi, hem yerel seçimde hem de Cumhurbaşkanlığı seçiminde en yüksek oyu alan ilçe örgütüne karşı haksızlık olarak değerlendirdi.
Karaege, imza veren delegelerin notere ücret vermediği duyumlarını aldıklarını söyledi ve şok bir iddia da bulundu. Karaege, “ İmza atanların bazılarından edindiğim bilgilere göre herhangi bir ücret vermemişler. Karşıyaka eski Belediye Başkanı Cevat Durak’ın oğlu Burak Ali Durak’ın bu işin finansmanına katkıda bulunduğu duyumlarını aldık. Eğer böyleyse hiç hoş bir durum değil. Örgüt bunun değerlendirmesini yapacaktır” iddiasında bulundu.
DURAK'TAN CEVAP GECİKMEDİ
Bu açıklamalardan sonra eski başkan Cevat Durak'ın oğlu Burak Ali Durak da kendi facebook hesabından açıklama tyaptı. Açıklama şöyle:
"İnsanlar hak ettiği şekilde yönetilir. Ama Kutsal Topraklarımız Karşıyakamız'ın iktidar Partisi CHP'nin Cefakar Örgütü Ali Karaege'nin İlçe Başkanlığı'nı hak etmiyor.Partim ve doğru bildiklerim için elimden ne gelirse her zaman yaparım.Ben finanse etmiyorum ama böyle bir olaya katkıda bulunabilseydimde çıkar çekinmeden söylerdim.Ali Karaege gibi haddini ,oturuduğu koltuğun ve yaşadığı kutsal toprakların kıymetini bilmeyen (bkz yamanlara çöp tesisi istiyoruz açıklamaları) her kıyıya yanaşmaya çalışan hangi kıyıda olduğu hala belli olmayan bana göre ilkesiz bir siyasetçiden çekinmem. Koltuklar gelip geçer adamlık ve insanlıktır önemli olan.Aksini yaptı iseniz sonrasında o kutsal topraklarda gezemezsiniz.Bu konuyla ilgili elinizde herhangi bir belge varsa ben bugün çok sevdiğim nerdeyse doğduğumdan beri içinde olduğum partimden istifa edeceğim aksi durumda sizden de aynı medeni duruşu beklemek fazla mı olur Ali Karaege?"
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Arap Osman 11. Ölüm Yıldönümünde anıldı
Sonraki Haber Karşıyaka Belediyesi 17 Ağustos'u unutmadı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?