ANA SAYFA > GÜNDEM > CHP Lideri Kılıçdaroğlu, İzmir'e geliyor

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, İzmir'e geliyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CHP Lideri Kılıçdaroğlu, İzmir'e geliyor

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Merkezi tarafından düzenlenecek ve Ege Bölgesindeki tüm illerden katılım sağlanacak olan, İzmir Bölge toplantısına katılmak için, 1 Aralık Pazartesi günü İzmir’e gelecek.

CHP, Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl’ün koordinasyonunda örgüt temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıların 4.sü İzmir’de gerçekleştirilecek. Ege bölgesinde bulunan diğer illerin örgüt temsilcileri, Belediye başkanları ve Belediye meclis üyelerinin de katılacağı, bölge toplantısına ev sahipliği yapacak olan, CHP İzmir il başkanı Ali Engin, “İzmir bölge toplantısını gerçekleştirecek ve Genel Başkanımızı ağırlayacak olmaktan dolayı hem heyecanlı, hem de mutluyuz” derken, toplantıya ilişkin şunları söyledi.

"Bölge toplantıları Örgütlerden sorumlu genel başkan yardımcılığımızın koordinasyonunda gerçekleşiyor. Daha önce Ankara, Eşkişehir ve Giresun’da gerçekleştirildi. İzmir’de yapılacak ve Ege Bölgesininki diğer illerde bulunan örgüt temsilcilerimizin de katılacağı bölge toplantısı, 1 Aralık Pazartesi günü gerçekleştirilecek. Diğer bölge toplantılarında olduğu gibi, İzmir toplantımıza da Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu katılacak ve örgüte seslenecek.

Bu toplantılar içerik itibariye genel merkezimiz tarafından belirlenen kişilerin katılımıyla gerçekleşiyor, İzmir bölge toplantımızda bu şekilde gerçekleşecek.  Toplantıya katılım sağlaması istenen partililerimizi, İzmir’de biz, diğer illerde de genel merkezimiz davet edecek. İzmir’de yapacağımız toplantıya toplamda 2 bin 553 kişi davet edilecek. Bölge toplantılarının ana amacı CHP’yi iktidara taşımak ve 2015 seçimlerine yönelik hazırlık çalışması yapmaktır.   Toplantıyı, Kültürpark fuar alanı 1 no’lu Holde gerçekleştireceğiz. Genel Başkanımızın yanı sıra, Genel Başkan Yardımcılarımız Tekin Bingöl, Bülent Tezcan ve Seyhan Erdoğdu’da toplantıya katılarak birer sunum gerçekleştirecekler. Ayrıca, davetli örgüt üyelerimizden isteyenler, görüş ve önerilerini de toplantının son bölümünde ifade edebilecekler. Toplantının bölge ve İzmir örgütümüze büyük moral vereceğine hiç kuşkumuz yok. Sayın Genel Başkanımızın vereceği mesajlar ve çizeceği yol haritası eminim ki, genel seçimlerde İzmir’de hedeflediğimiz rekor oy oranına ulaşmamızda bize çok büyük katkı sağlayacaktır. Bu önemli toplantıya en iyi şekilde hazırlanıyoruz, bu büyük organizasyona ev sahipliği yapacak ve Genel Başkanımızı ağırlayacak olmanın heyecanını yaşıyoruz."

Kimler Davetli

CHP Genel Merkezi tarafından gerçekleştirilen Bölge toplantılarına, bölge kapsamındaki illerin milletvekilleri, MYK, PM, YDK üyeleri, kurultay delegeleri, il başkanları, il yöneticileri, ilçe ve belde başkanları, belediye başkanları, il ve ilçe gençlik, kadın kolları başkanları, belediye ve il genel meclisi üyeleri davet ediliyor.  

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Rüştü Şardağ’da kazananlar belli oldu
Sonraki Haber Ak Parti Karşıyaka İlçe Kongresi yapıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?