ANA SAYFA > GÜNDEM > CHP Karşıyaka’da yeni başkan bayrağı devraldı

CHP Karşıyaka’da yeni başkan bayrağı devraldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CHP Karşıyaka’da yeni başkan bayrağı devraldı

Geçtiğimiz haftasonu İlçe Kongresi’ni gerçekleştirerek yeni başkanını seçen CHP Karşıyaka İlçe Başkanlığı’nda devir teslim töreni gerçekleştirildi.

Cumhuriyet Halk Partisi Karşıyaka İlçe binasında gerçekleştirilen törene, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Karşıyaka Eski Belediye Başkanı Cevat Durak, CHP İzmir Eski İl Başkanı Ali Engin’in yanı sıra yüzlerce partili katıldı.

Devir teslim töreninin ilk konuşmasını gerçekleştiren CHP Karşıyaka eski İlçe Başkanı Mustafa Özuslu, “Biliyorum ki her nöbet değişimi örgütte de büyük bir heyecan ve yenilenmeye yol açıyor. İçim rahat. 11 ay bu şerefli görevi yaptım. 11 ay süresince örgütümden ve değerli büyüklerimden çok büyük destek gördüm. O destek sayesinde bu işleri başarabildik. Yol uzun, bu yürüyüş partimizi iktidara taşıyana kadar devam edecek. Hal böyleyken sadece kendimiz değil, bizden bu bayrağı alacak yeni yoldaşlarımızla beraber yürümeliyiz. Ben bu salondaki her partiliden bu desteği gördüm. Sayın Cevat Durak’ın, sayın Adnan Alabay’ın, sayın Ali Karaege’nin, sayın Hüseyin Mutlu Akpınar’ın, sayın Ali Engin’in deneyimlerinden yararlandım. Partimin tüm teşkilatlarıyla çok güzel işler yaptık. Onlara çok teşekkür ediyorum. Diktatörün zulmünü yıkmak için mahallerde sokak sokak mücadele eden değerli yoldaşlarıma teşekkür ediyorum. Başkan seçilen değerli arkadaşım, kardeşim ve başkan yardımcım Uğur Yıldırım’a bu bayrağı büyük bir umutla, güvenle ve muhabbetle devrediyorum. Yolu açık olsun, kendisine başarılar diliyorum” dedi.

Özuslu’nun ardından söz alan taze Başkan Yıldırım ise konuşmasında şunları söyledi; “Biz Karşıyaka’da Mustafa Özuslu’yla beraber 7 Ocak’ta bu yola çıktığımız zaman bu örgütün ne kadar önemli olduğunu vurgulayarak göreve başladık. Pazar günü yapılan kongrede 322 delegenin onayı ve imzasıyla bir Yönetim Kurulu olarak bu göreve seçildik, bu örgütün vicdanıdır. Örgüt, örgütüne sahip çıkmıştır. Yönetim Kurulu’ndaki 9 arkadaşımız mahalle koordinatörüdür. İl delegesi seçilen arkadaşlarımdan 31 tanesi çalışma gruplarından seçilmiştir. Bu örgüt, örgütün elemanlarını bir yere taşımıştır. Hiç kimsenin bunu küçük görmeye, yanlış anlamaya hakkı yoktur. Ben sizlere söz verdim, hiç kimseyi ötekileştirmeden, Karşıyaka’da birlik ve beraberlik içerisinde, güçlü, dinamik bir örgüt yapısıyla beraber 2019 hedefine hep birlikte yöneleceğiz. İktidar ateşini Karşıyaka’dan yakmak için hep birlikte hareket edeceğiz. İktidarın taşlarını inşallah Pazartesi gününden itibaren Karşıyaka’dan döşemeye başlayacağız”

Konuşmaların ardından yeni Başkan Uğur Yıldırım, eski Başkan Mustafa Özuslu’ya hizmetlerinden dolayı plaket takdim etti. Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ve parti kollarının başkanları da yeni Başkan’a çiçek takdim ederek hoşgeldin dediler.

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da başkanlık için Fatih Diniz sesleri
Sonraki Haber Kaf Kaf, Kuban'a direnemedi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?