ANA SAYFA > GÜNDEM > CHP, Karşıyaka’da tek yürek oldu

CHP, Karşıyaka’da tek yürek oldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CHP, Karşıyaka’da tek yürek oldu

Anayasa değişikliği ve referandum sürecine yönelik çalışmalarını hızlandıran CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım; Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ile eski başkanlar Cevat Durak ve Cihan Türsen’le bir araya geldi. Referandum sürecinde izlenecek yol haritası masaya yatırıldı, görüş ve öneriler alındı.

CHP Karşıyaka İlçe Binası’nda gerçekleşen toplantı yaklaşık iki saat sürdü. Anayasa değişikliğinin yaratacağı sorunların halka nasıl anlatılacağı ve referandum sürecinde nasıl bir politika izleneceği konuşuldu. Başkanlar önerilerini sundu, bu zorlu süreçte alanda çalışacaklarını belirtti.

TÜRKİYE’YE IŞIK OLACAĞIZ
CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım “Referandum sürecinde önce Karşıyaka’dan sonra İzmir’den güçlü bir ses vermeliyiz. Birlik ve beraberliğimiz Türkiye’ye örnek olmalı. Bu süreçte sorumluluk üstlenen başkanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İşte alt yapı
Sonraki Haber Turgut Uçar: Farklı kazandık ama o zeminde maç oynatılamazdı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?