ANA SAYFA > GÜNDEM > CHP Karşıyaka'da istifa depremi...

CHP Karşıyaka'da istifa depremi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CHP Karşıyaka'da istifa depremi...

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından CHP'de genel merkez ve il ile ilçelerde başlayan huzursuzluğun ilk kıvılcımı Karşıyaka'dan...

CHP Karşıyaka İlçe Teşkilatı'nda Sayman olarak görev yapan Yönetim Kurulu Üyesi Ayşegül Tezcan her iki görevinden de istifa ettiğini açıkladı. Tezcan görevinden ayrılmasının yaşanan imza süreciyle ilgisi olmadığını söyledi. Tezcan şunları söyledi:
“Saymanlık görevimi yaptığım süreç içerisinde; saymanın yetki, görev ve sorumluluğu hususunda parti yönetimi içerisinde bir takım sorunlar yaşandığı malumlarınızdır. Yetki ve sorumluluğumda bulunan mali işler konusunda bilgim dışında yaşanan olaylar nedeniyle bu görevi devam ettirme olanağım kalmamıştır. Yönetimdeki görev tanımlamalarının dışına çıkılmış olması, bütünlük ve uyum içinde çalışmamızı sağlayacak bir ortamın olmaması, ilçe başkanının, ortak karar verilmesi gereken konularda yönetim kuruluna danışarak değil de, sadece kendine yakın kişi ve kişilerle hareket etmiş olması, bunların dile getirildiği durumlarda da hakaretlerle karşılaşmamız, benim alanım olan mali konularda gerek harcamalar gerekse harcamaların nasıl yapılacağı, bana danışılmadan yetkisi olmayan üçüncü kişilere teslim edilerek bilgim dışında harcama yapılmış olması gibi nedenlerden dolayı Saymanlıktan ve Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinden istifa ediyorum.
Sorunların ortaya çıkışının yeni olmadığını söyleyen Tezcan, yerel seçimlerde ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde partisini zor durumda bırakmamak için daha önceden aldığı bu kararı şimdi hayata geçirdiğini vurguladı. Tezcan sözlerin şöyle sürdürdü, “14 yıldır Karşıyaka’da Cumhuriyet Halk Partisi için çalışıyorum. Yönetime seçildiğimde daha çok hizmet edebileceğim umudu taşırken, yukarıda saydığım nedenler, engellemeler ve ayrıştırmalar nedeni ile daha az hizmet edebildim. Bundan sonra da partim içim elimden gelen her şeyi yapmak arzusu ve gayreti içinde olacağım. Görev anlayışım ve sorumluluğum nedeniyle ilçe yönetiminden ve saymanlık görevimden ayrılıyorum."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden valiliğe 160 dava
Sonraki Haber Arap Osman 11. Ölüm Yıldönümünde anıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?