ANA SAYFA > GÜNDEM > CHP Karşıyaka sokağa indi...

CHP Karşıyaka sokağa indi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CHP Karşıyaka sokağa indi...

CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım; vatandaşların talep ve önerilerini dinlemek, sorunlara ortak akıl ile çözüm üretmek amacıyla mahalle toplantılarına hız verdi. Başkan Yıldırım ve örgüt yöneticileri, 4 günde 4 farklı mahallenin temsilcileriyle buluştu.

İsmail Cem Kültür Merkezi’nde düzenlenen Zübeyde Hanım Mahalle toplantısı, yoğun katılımla gerçekleşti. Buluşmada Başkan Yıldırım, mahalle koordinatörleri, yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri, mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Aksoy, Atakent ve Bahçelievler mahallelerinde düzenlenen toplantılarda da bölge sakinlerinin talepleri dinlendi, projeler konuşuldu.

Başkan Uğur Yıldırım ise teşkilat çatısı altında oluşturdukları; kültür-sanat ve spor gibi çeşitli alanlarda faaliyet gösteren komisyonların çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Kente katkı sağlamak ve CHP’yi iktidara taşımak adına üretilen projeleri anlattı.

“SOKAĞIN NABZINI TUTUYORUZ”

Başkan Yıldırım, “Bizim mücadelemiz, birlik ve beraberlik içinde, halkın iktidarını oluşturma mücadelesidir. Bu yüzden her fırsatta vatandaşlarımızla buluşuyor, sokağın nabzını tutuyoruz. Karşıyaka Belediye Başkanımız Hüseyin Mutlu Akpınar ile uyumlu şekilde çalışarak, kol kola, omuz omuza kentimize hizmet ediyoruz. CHP İlçe Örgütü olarak, Karşıyaka’da yakaladığımız bu ruhu ülkemize yayıp partimizi iktidara taşımak, özlemini duyduğumuz sosyal demokrasiye kavuşmak için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka, Alanyaspor karşısında
Sonraki Haber İzmir Gazeteciler Cemiyeti Olağanüstü kongreye gidiyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?